Itris, NCCW, Hercules en Bright Answers: Samen creëren we een toekomstgerichte, innovatieve en klantgerichte sector

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Van woningcorporaties wordt verwacht een groot scala aan uitdagingen het hoofd te bieden: van verduurzamen tot uitgebreide nieuwbouw en van een goede leefbaarheid in wijken tot een hoge klanttevredenheid. Om die doelen te bereiken en een toekomstgerichte organisatie te worden, is samenwerken onmisbaar. Daarom slaan Itris, NCCW, Hercules én Bright Answers de handen ineen op CorporatiePlein, en wij spraken daar alvast over met Marketing Manager Inge Hageman.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
Met de toenemende druk om betaalbare huisvesting te bieden, hun sociale rol op te pakken en duurzaamheid te waarborgen, staan woningcorporaties voor grote uitdagingen. Digitalisering en technologische innovaties zoals AI spelen hierbij een cruciale rol. Wij geloven in samenwerking; samen creëren we een toekomstgerichte sector die innovatief, efficiënt en klantgericht is. Centraal bij ons op de stand staan inspiratie, innovatie, samenwerking en verbinding.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Op onze stand informeren en inspireren we woningcorporaties over onze ERP- en expertsystemen, AI-technologieën en innovatieve oplossingen met impact.

Het Connect Café voor een netwerkmoment met experts en collega’s uit de sector. Kom meer te weten over hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen met onze producten en diensten zoals Wocas van Hercules, XBIS van NCCW, ViewPoint van Itris en Klantvenster Online van Bright Answers, met daarin zowel DMS als CRM. Met demo's laten zien hoe we AI benutten om processen te automatiseren, patronen te herkennen om onze systemen te optimaliseren en de dienstverlening aan onze klanten te verbeteren.

Het Inspiratie Theater voor inspiratiesessies. Onze presentaties zijn gericht op het ondersteunen van functioneel beheerders bij hun dagelijkse werkzaamheden en om hen te helpen efficiënter en effectiever te werken. Wordt AI jouw nieuwe collega? En hoe kan Microsoft Copilot bijdragen aan jouw werkzaamheden? 

Het Innovatieplaza voor innovatieve oplossingen. Probeer als eerste onze AI Escape Game. Als je erin slaagt te ontsnappen, maak je kans op een geweldige prijs voor jouw woningcorporatie! Of bezoek de Wijk van de Toekomst. Outabox, het open innovatie-ecosysteem, neemt je mee en laat je zien hoe innovatieve oplossingen kunnen bijdragen aan duurzame en betaalbare huisvesting. 

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Het investeren in digitalisering, automatisering en expertsystemen is essentieel voor de uitdagingen van vandaag én morgen. Met de oplossingen van Itris, NCCW, Bright Answers en Hercules, ondersteund door de expertise van onze medewerkers, helpen we woningcorporaties vooruit.

We identificeren trends die de komende jaren relevant zullen zijn voor de sector en vertalen deze inzichten naar concrete productverbeteringen. Dit doen we in nauwe samenwerking met onze klanten en partners. Door de data, kennis en expertise te delen, creëren we samen de beste oplossingen. Dat is de kracht van samenwerking!

Itris, NCCW, Hercules en Bright Answers zijn op CorporatiePlein te vinden op stands 5, 6 en 7.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Itris