(Foto en video) Terugblik op CorporatiePlein 2024, de mooiste dag van de woningcorporatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Zoals ieder jaar was het een voorrecht om CorporatiePlein te mogen organiseren. En de 2024-editie, de veertiende van het evenement die volledig in het teken stond van de digitale transformatie, was met een recordaantal bezoekers eentje om in te lijsten.

De dag werd afgetrapt door Job van den Berg, AI-expert en tech-kenner, die in zijn kick-off sessie bezoekers meenam in de mogelijkheden om data en kunstmatige intelligentie voor je te laten werken. De eerste 250 bezoekers konden ook zijn boek ‘Handboek AI-strategie’ meenemen, om zich voor te bereiden op de digitale transformatie.

Theater
Zoals gebruikelijk konden bezoekers ook weer terecht bij een van onze drie theaters voor sessies voor én door de sector. Met presentaties van Woonstad Rotterdam, Pré Wonen, Havensteder, Aedes, Talis, FLOW, Wooninc., Vidomes en Eigen Haard werd er volop kennis gedeeld. Tussen de sessies door konden bezoekers uiteraard veel kennis opdoen bij de ruim 70 exposanten op CorporatiePlein, netwerken, adviesgesprekken voeren en demo’s bekijken.

Foto- en videoterugblik
CorporatiePlein 2024 was voor ons eentje met een gouden randje, en een editie waar we enorm trots op zijn. Nog even terugblikken en nagenieten? Bekijk dan hierover de foto slideshow (credits: Theo Scholten) en videoterugblik (Storm Visual Solutions).

Tot slot: noteer alvast donderdag 11 september 2025 als datum voor CorporatiePlein 2025. Tot dan! 

Bron: CorporatieMedia, Foto: CorporatieMedia