Hercules

Korte productbeschrijving

Hercules! Software voor woningcorporaties en studentenhuisvesters In Nederland wordt 15% van het sociale vastgoed in onze vastgoedverhuuradministratie (ERP) Wocas geregistreerd. Wocas is een open, toegankelijke en bewezen vastgoedverhuuradministratie. Toonaangevende woningcorporaties zoals Vestia, Woonstad Rotterdam en de SSH maken al jaren gebruik hiervan. Met Wocas biedt Hercules haar klanten een loosely coupled applicatie, waarmee de klant naar eigen keus kan koppelen. Als woningcorporatie is de keuze aan jou met welke softwareleveranciers jij wilt werken. Wij zorgen met onze Wocas applicatie voor een naadloze verbinding met uw ketenpartners. Naast de ontwikkelingen op het koppelvlak via de WocasConnector, ontwikkelt Wocas zich tot een applicatie die slim omgaat met data van de klant. Samen met klanten automatiseren wij primaire processen met als doel snelle en effectieve bedrijfsvoering om huurders zo goed mogelijk te bedienen: nu en in de toekomst.

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • In huis/lokaal
  • Private cloud

Platform gebaseerd op:

  • Oracle

Toekomstvisie

Gedreven door gezamenlijke focus op dienstverlening en werken met moderne (digitale) middelen bouwen we samen met onze klanten aan de toekomst en Wocas.

Referenties

Onder andere Vestia, Woonstad, Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, SSH, Fundashon Kas Popular en Stadsherstel.

Bedrijfsprofiel

Continu positief blijven verrassen. Hercules Social Housing B.V. (Hercules) en haar rechtsvoorgangers leveren al meer dan 25 jaar software aan woningcorporaties. Als softwareorganisatie zijn we gespecialiseerd in woningcorporaties en studentenhuisvesters. Wij blijven ons focussen op deze sector en willen de maximale toegevoegde waarde leveren voor deze organisaties en haar huurders en bovenal continu positief blijven verrassen. Hercules Software is sinds 2019 onderdeel van Total Specific Solutions (TSS), een toonaangevende onderneming voor business solutions met een buy and hold strategie. Dat geeft ons de slagkracht, expertise en continuïteit waar onze klanten naar op zoek zijn. Hoe dit tot uiting komt? Dat komen wij u graag vertellen, onze experts staan voor u klaar!


Aantal medewerkers: 35
Aantal klanten in corporatiemarkt: 20
Actief in corporatiemarkt sinds: 1995

Contactgegevens

Hercules
Nevelgaarde 44, 3436 ZZ Nieuwegein
0880902301

info@herculessoftware.nl
https://www.herculessoftware.nl

Hercules in het nieuws