NCCW

Korte productbeschrijving

Eigentijdse en robuuste ER-software voor woningcorporaties behelst meer dan de modules Wonen, Vastgoed en Financiën. Woningcorporaties zijn organisaties waarbij huurders, medewerkers en ketenpartners (zoals gemeente, zorg en onderhoudspartijen) digitaal en 24/7 online hun werkzaamheden willen uitvoeren. Dit willen zij snel, eenvoudig, geïntegreerd en op elke plaats kunnen doen. Door deze efficiënte manier van werken, creëren zij extra aandacht voor hun primaire doelgroep (huurders met een laag inkomen). Daarnaast kunnen zij snel inspringen op uitdagingen zoals nieuwe wet- en regelgeving, duurzaamheid en leefbaarheid. 

Met onze ERP-software voegen wij waarde toe door corporaties beter te laten presteren. Dit doen we door naar onze klanten te luisteren en hen ICT-oplossingen en dienstverlening te bieden die bij hen passen en meegaan in nieuwe ontwikkelingen.

Zo worden:

  • huurders zelfredzaam gemaakt zodat zij 24/7 hun woonzaken online kunnen regelen;
  • ketenpartners onderdeel van het proces waardoor de samenwerking met hen transparant en efficiënter wordt;
  • corporatiemedewerkers optimaal en efficiënt ondersteund in hun werkzaamheden;
  • corporaties ondersteund in (nieuwe) ontwikkelingen zoals veranderingen wet- en regelgeving, leefbaarheid en duurzaamheid.
  • Stakeholder op de hoogte gehouden met makkelijke en betrouwbare rapportages


NCCW biedt XBIS Online. XBIS Online is de geïntegreerde ERPsoftware voor uw woningcorporatie waarmee uw (primaire) processen op de gebieden Vastgoed, Wonen en Financiën worden ondersteund. State-of-the-art online portalen en (web)apps zijn samengesmolten met de bewezen stabiliteit van een solide ERP-systeem. 

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • SaaS
  • Cloud
  • Private cloud

Platform gebaseerd op:

  • Microsoft
  • Oracle

Referenties

Ruim 130 corporaties ervaren de efficiëntere processen en hogere klanttevredenheid mede dankzij de oplossingen en dienstverlening van NCCW.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een eigentijdse ICT dienstverlener met een all-in concept waarmee we woningcorporaties helpen om te digitaliseren en hun processen te verbeteren. 

Met 125 corporaties als klant en meer dan 3000 gebruikers voegen we met onze ICT-oplossingen, kennis en diensten waarde toe door corporaties beter te laten presteren. Dit doen we door naar onze klanten te luisteren en hen ICT-oplossingen en dienstverlening te bieden die bij hen passen en meegaan in nieuwe ontwikkelingen. 

Wij bieden hiervoor XBIS Online: het ERP all-in concept dat als één geïntegreerde oplossing wordt aangeboden, inclusief een huurders- en medewerkersportaal, ESB-dienst en ketenprocessen. 

NCCW is onderdeel geworden van Total Specific Solutions (TSS), het grootste Vertical Market Softwarebedrijf (VMS) van de Benelux.


Aantal medewerkers: 100
Aantal klanten in corporatiemarkt: 125
Actief in corporatiemarkt sinds: 1978
Gebruikersvereniging: Gebruikersvereniging NCCW

Contactgegevens

NCCW
Camerastraat 17, 1322 BB Almere
036 539 1922

communicatie@nccw.nl
https://www.nccw.nl

NCCW in het nieuws