Webinar: Process mining van A tot Z bij woningcorporaties

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Laat je meenemen in onze ervaringen en inspireren om proces management succesvoller in te zetten door het gebruik van data in de vorm van process mining. Dit doen we aan de hand van een aantal onderwerpen met voorbeelden uit de praktijk:

  • Process mining als onderdeel van integraal proces management (BPM) aanpak
  • Optimaal gebruik maken van je data met process mining
  • Inzicht in processen, verbeteren en sturen op procesuitvoering
  • Process mining om procesrisico’s te beheersen
  • Hoe de volwassenheidscan inzicht geeft in de volgende stappen met process mining

Wat kun je verwachten?
In het webinar nemen Femke van der Leij en Steven van Aggelen je op deze onderwerpen mee aan de hand van onze visie en praktijk ervaringen. Daarnaast benadrukken ze het belang van proces management, wat ten grondslag ligt aan process mining.

Senior consultant Femke van der Leij is sinds 2016 verbonden aan MLC en heeft ervaring als proces- en transitiemanager. Met haar kennis begeleidt Femke organisaties bij het verbeteren van de bedrijfsvoering.

Consultant Steven van Aggelen is sinds 2018 verbonden aan MLC en heeft ervaring in process mining en past deze technologie toe vanuit business perspectief. Met zijn kennis begeleidt Steven organisaties bij het optimaal inzetten van hun data.

Process Mining volwassenheidscan
Om je op weg te helpen bieden we de eerste 10 deelnemers die zich aanmelden voor het webinar de mogelijkheid aan om de process mining volwassenheidscan gratis uit te voeren. Deze scan is gericht op de potentie voor de inzet van process mining in verhouding met proces management en geeft je direct inzicht in waar je organisatie staat en wat een eerstvolgende stap is.

Schrijf je in!
Hebben we jouw interesse gewekt? Schrijf je dan gratis in via het aanmeldformulier hier. Voor aanvang van het webinar ontvang je van ons de link om deel te kunnen nemen via Teams. We hopen je graag te zien tijdens het webinar! Mocht je in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Bron: MLC, Foto: MLC