MLC

Specialisatie

“Samen werken we aan de toekomstbestendige woningcorporatie”
Wij zetten de mens binnen jouw organisatie in zijn kracht door het creëren van een optimale digitale procesomgeving. Om deze visie te bereiken, richten we ons samen met jou op drie pijlers: • Operational efficiency:
In een optimale digitale procesomgeving is het primaire proces zo efficiënt mogelijk ingericht • Customer Excellence:
Iedere medewerker draagt écht bij aan de behoefte van de klant. • In Control:
Transparantie en duurzaamheid van de processen om aan te tonen dat je als organisatie daadwerkelijk in controle bent.

Toekomstvisie

Bij MLC denken we in processen. Dit betekent dat wij vanuit de processen vertrekken om zo tot de kern van het probleem en vervolgens een gerichte oplossing te komen. Wanneer toenemende complexiteit en snelheid om een nieuwe inrichting van je organisatie vragen, zijn wij dankzij onze werkwijze in staat om een passende digitale business procestransformatie te leveren.

Samen met jou bereiken we dit door de juiste veranderkunde in combinatie met (nieuwe) digitale technieken toe te passen. Deze technieken gebruiken data uit systemen van je organisatie om zo verbeterpotentieel te ontdekken (Process Mining). Daarnaast kunnen we taken automatiseren, zodat er meer tijd over blijft voor zinvoller werk (Process Automation, RPA). Hierbij passen wij ook voorspellende analyses toe (Predictive analytics) waarin actuele en historische gegevens worden gebruikt om toekomstig verbetermogelijkheden in processen zichtbaar te kunnen maken. Het in kaart brengen wie waarvoor verantwoordelijk is en welke risico’s er zijn, staan centraal in al onze technieken.

Referenties

De afgelopen jaren hebben we 9 verschillende woningcorporaties (SWEMP, Portaal, Havensteder, Mitros, Mooiland, Wooncompagnie, Woonstichting ‘thuis, Talis en MaasWonen) geholpen bij het realiseren van een efficiëntere bedrijfsvoering en meer tevreden huurders. Dit hebben we gedaan door het digitaliseren (o.a. Process Mining en RPA) van bedrijfsprocessen, het verbeteren van het verhuurmutatie- en onderhoudsproces en gangmakers te zijn voor innovatieprojecten. Bij SWEMP hebben we verschillende projecten uitgevoerd: o.a. het onderzoeken van de samenwerking van de 5 corporaties op RPA gebied, inrichten van het inkoopproces en verbeteren van het portfoliomanagement.

Bedrijfsprofiel

Sinds 1986, is ons doel om ervoor te zorgen dat de mens binnen de organisatie in zijn kracht staat. Ons sociaal ondernemend vermogen vormt de basis waarmee we binnen onze dienstverlening het verschil maken. Dit betekent dat we ons bewust zijn van onze impact. Sinds 2017 zijn we actief in de woningsector. We hopen in de toekomst, samen met jou, nog meer positieve impact te hebben op de huurder. Naast onze expertise op het gebied van het primaire proces en de beheersing hiervan, brengen we nieuwe energie met ons mee. Energie die ervoor zorgt dat het denkkader binnen jouw organisatie wordt verbreed. Dit doen we door verder te kijken dan de kaders van de opdracht. We gebruiken ervaring uit andere sectoren om jouw organisatie, ook na onze opdracht, verder te brengen. Een langdurige impact voor huidige en toekomstige huurders, daar staan wij voor.


Aantal medewerkers: 30
Aantal klanten in corporatiemarkt: 9
Actief in corporatiemarkt sinds: 2017

Contactgegevens

MLC
Storkstraat 17A, 3833 LB Leusden
+31 (0)35 548 65 65

info@m-lc.nl
https://www.m-lc.nl

MLC in het nieuws