(Foto en Video) Terugblik op CorporatiePlein 2023, de mooiste dag van de woningcorporatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Wat is het toch ieder jaar een voorrecht om CorporatiePlein te mogen organiseren. En wat was deze 13e editie - afgelopen donderdag 14 september -  weer één met een gouden randje. 

De dag werd wervelend afgetrapt door Daniël Verlaan, techjournalist bij RTL Nieuws, oud-winnaar Wie is de Mol en auteur van het boek 'Ik weet je wachtwoord'. Tijdens zijn kick-off sessie nam 'de Mol' zijn toehoorders mee in de donkere krochten van het web en liet hij zien hoe criminele hackers te werk gaan. Leerzaam en interessant!

Programma
Na twee edities zonder theaterprogramma schotelden we dit jaar de bezoekers ook weer een mooi en gevarieerd theaterprogramma voor. Met sessies van QuaWonen, Aedes, Woonpartners Midden-Holland, de Alliantie, WoonForte, Woonbron, Wonen-Zuid en de AI Hub voor woningcorporaties werd er volop kennis gedeeld. Het programma was zo samengesteld, dat bezoekers meer dan voldoende tijd overhielden om tussendoor hun bezoekjes te brengen aan exposanten, te netwerken, adviesgesprekken te voeren en demo's te bekijken. 

Foto - en videoterugblik 
Al met al weer een editie die we met trots toevoegen aan de CorporatiePlein-reeks. Nog even terugblikken en nagenieten? Bekijk dan hieronder de video-impressie (credits Storm Visual Solutions) en de foto slideshow (credits Theo Scholten | driejuni.nl)

Tot slot, noteer alvast donderdag 12 september 2024 als datum voor CorporatiePlein 2024. Tot volgend jaar!

 Bron: CorporatieMedia, Foto: Theo Scholten