Togeth: De kracht van samenwerking voor de woningcorporatiesector

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Togeth is het nieuwe samenwerkingsverband voor de sector. Dit samenwerkingsverband, waarin Itris, NCCW, Hercules, Bright Answers, Qonsío en het open innovatie-ecosysteem Outabox de krachten bundelen, is gericht op het ondersteunen van woningcorporaties bij het aangaan van de uitdagingen van vandaag en morgen. 

De woningcorporatiesector staat voor complexe uitdagingen zoals nieuwe wet- en regelgeving, de dringende noodzaak tot verduurzaming, digitalisering, het waarborgen van betaalbaarheid en demografische verschuivingen.

De gezamenlijke visie van Togeth: woningcorporaties helpen om hun doelen te bereiken en zelfs te overtreffen. Dit wordt gerealiseerd door het leveren van de beste technologie en het inzetten van de diepgaande expertise van onze mensen. Togeth zet zich volledig in om de dienstverlening van de woningcorporaties aan haar huurders te verbeteren, kansenongelijkheid te verkleinen, en middelen efficiënt te beheren. Deze inzet zorgt ervoor dat woningcorporaties niet alleen kunnen voldoen aan de eisen van vandaag, maar ook voorbereid zijn op de uitdagingen van de toekomst. 

Een samenwerking met impact 
Togeth is meer dan een samenwerkingsverband; het is een strategische alliantie die de woningcorporatiesector transformeert. Door de krachten van toonaangevende bedrijven te bundelen, creëren we een synergie die innovatie versnelt en oplossingen levert die perfect aansluiten op de behoeften van woningcorporaties. Elke business unit blijft autonoom opereren, maar werken gezamenlijk aan één doel: het toekomstbestendig maken van de sector en het verbeteren van de levenskwaliteit voor huurders. 

Ontmoet Togeth op CorporatiePlein  
Togeth is dit jaar aanwezig op CorporatiePlein. Bezoek ons op stand 5, 6 en 7 en ontdek hoe deze samenwerking jouw organisatie kan versterken en toekomstbestendig kan maken.  

Meer informatie 
Voor meer informatie, bezoek togeth.nl.

Bron: Togeth, Foto: Togeth