NCCW: Online samenwerken met als doel een beter presterende corporatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Corporaties zijn anno 2017 organisaties waar digitaal en 24/7 online werkzaamheden gedaan kunnen worden. Niet alleen door huurders, maar ook door bijvoorbeeld de gemeente, de belasting of onderhoudspartijen. Wat is daarvoor nodig in een ERP-systeem? Een gesprek met Jacob Spoelstra van NCCW.

Met het bieden van deze online manier van werken, willen corporaties meer tijd besteden aan hun primaire doelgroep. "Ook kunnen zij zo snel inspringen op uitdagingen als nieuwe wet- en regelgeving, duurzaamheid en leefbaarheid. Door online samenwerken worden huurders online 24/7 zelfredzaam en worden ketenpartners onderdeel van het proces, waardoor de samenwerking transparant en efficiënt wordt. Medewerkers worden daarnaast optimaal ondersteund in hun werkzaamheden."

Geïntegreerde cloud-oplossing
Op CorporatiePlein heeft NCCW dit jaar het thema 'Webbs & Crêpes'. "Wij combineren handige, innovatieve oplossingen zoals de Factuur App, Inspectie App en een medewerkersportaal met lekkere crêpes," legt Jacob uit. "We laten een geïntegreerde cloud-oplossing zien waarbij state-of-the-art portalen en webapps zijn samengesmolten met bewezen stabiliteit van een solide ERP-systeem. In de oplossing werken medewerkers, huurders en belanghebbenden met digitale end-to-end processen online samen. Dit alles met de doelstelling: een beter presterende corporatie."

NCCW is op CorporatiePlein te vinden op stand 52