MLC organiseert Webinar: Hoe helpt data in het verbeteren van je bedrijfsvoering?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Aan de hand van de praktijk casus  aansluitend te kunnen verhuren nemen we je mee in de resultaten die we hebben geboekt om aan de beschikbaarheidsopgave te voldoen.

Waar gaan we het over hebben?
Het gebruik van technologie is in deze tijd een hot topic. Een daarvan is process mining. Hoe maak je als corporatie optimaal gebruik van de data die je hebt in het verbeteren van je bedrijfsvoering? Denk bij bedrijfsvoering aan inzicht in hoe je processen daadwerkelijk verlopen, het verbeteren van je processen, sturing op je proces uitvoering en optimalisatie van je architectuur landschap.

Wat kun je verwachten?
In het webinar “Hoe helpt data in het verbeteren van je bedrijfsvoering?”, nemen Femke van der Leij en Steven van Aggelen je mee aan de hand van de praktijkcasus ‘aansluitend verhuren’.  We delen kennis over wat process mining is en wat process mining kan betekenen voor jouw corporatie en laten je aan de hand van de praktijkcasus de concrete impact zien. Laat je meenemen in onze ervaringen en inspireren om je data te gaan gebruiken!

Senior consultant Femke van der Leij is sinds 2016 verbonden aan MLC en heeft ervaring als procesmanager en transitiemanager. Met haar kennis van processen en transitie begeleidt Femke organisaties bij het verbeteren van de bedrijfsvoering.

Consultant Steven van Aggelen is sinds 2018 verbonden aan MLC en heeft ervaring in process mining en past deze technologie toe vanuit business perspectief. Met zijn kennis begeleidt Steven organisaties bij het optimaal inzetten van hun data.

Programma

  • 16.30 uur   Start webinar
  • 16.35 uur   Process mining – de technologie om je bedrijfsvoering te verbeteren
  • 17.05 uur   Impact praktijkcasus ‘aansluitend verhuren’
  • 17.30 uur   Afsluiting

Praktische informatie
Dit webinar vindt plaats op dinsdag 7 juli 2020.  Aanmelden kan via info@m-lc.nl of door middel van een reactie op deze uitnodiging. Om ervoor te zorgen dat ook jouw specifieke vragen aan bod komen tijdens het webinar, neemt Femke graag van tevoren contact met je op. Hiervoor vragen wij op maandag 29 juni of dinsdag 30 juni een half uur tijd voor een korte telefonische voorbespreking?

Na aanmelding ontvang je van ons een link naar het webinar. Graag tot dan!

Bron: MLC, Foto: MLC