MLC organiseert gratis webinar 'De toekomstbestendige woningcorporatie door digitale procestransformatie'

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Door alle externe ontwikkelingen in de markt en belangrijke interne ontwikkelingen binnen woningcorporaties zullen deze er in 2025 anders uitzien. De digitalisering en de transformatie van de processen zal hier een belangrijke rol in spelen, maar wat is digitale procestransformatie nou precies, wat is het belang hiervan en hoe kan je dit succesvol toepassen binnen woningcorporaties? Dit zijn vragen die Arvid van Dam en Jeroen Netze zullen beantwoorden in het webinar dat plaatsvindt op Dinsdag 10 november om 16.15 uur.

In de onderstaande video neemt Arvid van Dam je mee in de opzet van het webinar.

Schrijf je in! 
Hebben we je interesse gewekt? Schrijf je dan gratis in via deze link en laat je door Arvid en Jeroen meenemen in hun ervaringen en raak geïnspireerd om de eerste/volgende stappen in digitaal procesmanagement binnen jouw woningcorporatie te zetten. 

Om je op weg te helpen bieden we de eerste 10 gegadigde deelnemers na afloop van het webinar aan gratis een DPT-scan uit te laten voeren. Hiermee brengen wij de volwassenheid van je woningcorporatie op het gebied van procesmanagement in kaart. 

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Hopelijk zien we je dan.

Bron: MLC, Foto: MLC