Digitalisering en robotisering: is uw organisatie klaar voor de huurder van de toekomst?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Natuurlijk is Aareon ook weer aanwezig bij de CorporatieGids LIVE kennisdag! Schrijf u in voor onze sessie ‘Digitalisering en robotisering: is uw organisatie klaar voor de huurder van de toekomst?’.

In een tijd van snel opvolgende technologische ontwikkelingen verandert de wereld in een rap tempo. Dit heeft ook gevolgen voor u als woningcorporatie. Welk effect heeft dit in de toekomst op uw organisatie, uw processen en uw huurders? Hoe kunt u inspelen op deze nieuwste ontwikkelingen? Maak tijdens deze sessie kennis met de nieuwste toepassingen uit het Aareon-portfolio: onze virtuele assistent Neela, de Huurdersapp en robotisering (RPA).

Op dinsdag 7 april vindt wederom de CorporatieGids LIVE Kennisdag plaats. Een dag waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante kennissessies verzorgen. De vakgebieden zijn Financiën, Vastgoed, Onderhoud, Wonen, Communicatie en Bedrijfsvoering & ICT.

Waar en wanneer?
De kennisdag vindt plaats op dinsdag 7 april 2020. Deze dag is gratis te bezoeken voor medewerkers van woningcorporaties. De CorporatieGids LIVE Kennisdag zal dit jaar plaatsvinden in Expo Houten.

Hoe werkt het? 
De kennissessies duren 45 minuten en zijn zoveel als mogelijk per aandachtsgebied gegroepeerd en volgtijdelijk gepland. Na elke sessie is er een korte pauze van 15 minuten. U kunt zich zo mooi een beeld vormen van de verschillende visies, producten en diensten.

De voordelen op een rij:

  • op één dag de mogelijkheid om meerdere kennissessies van leveranciers en adviseurs te bezoeken;
  • snel en geordend kennis opdoen waarvoor anders meerdere afspraken noodzakelijk zijn;
  • tussendoor netwerken met vakgenoten.

Geen kosten

  • gratis te bezoeken indien je in loondienst werkzaam bent bij een woningcorporatie;
  • inclusief koffie/thee/fris en rond lunchtijd een lunchbuffet.

U kunt zich hier inschrijven.

Bron: Aareon, Foto: Aareon