Aareon lanceert nieuw product voor ondersteuning 1,5 meter kantoor

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Facilitor is een modulair opgebouwd FMIS systeem en hiermee helpen wij ondertussen al veel klanten met de toepassing van de 1,5 meter samenleving op kantoor. Zo hebben onder andere KPN, MN en Aareon hun medewerkers weer veilig toegang geboden tot kantoor met de inzet van Facilitor. In de afgelopen maand zijn er al ruim 10.000 flexwerkplekken gereserveerd via deze oplossing. Vanwege de interesse uit de markt hebben we besloten een nieuw product te lanceren, voor niet-FMIS klanten: FacilitorFlex. Deze oplossing is eenvoudig aan te schakelen, volledig SaaS, voor een vast laag bedrag per maand in te zetten en volledig ISO27001 gecertificeerd en AVG proof: FacilitorFlex.

Met FacilitorFlex kun je snel en eenvoudig zien welke werk- en vergaderplekken vrij zijn én waar je collega’s zich bevinden. Met behulp van de mobiele app kan je ook reserveren buiten kantoor via alle devices, zoals tablet of smartphone. Wij hebben het aansluiten eenvoudig gemaakt, dus binnen enkele dagen kan het kantoor live zijn!

Ook na de Coronacrisis zal deze oplossing zijn waarde blijven bewijzen. Er is veel meer grip op bezetting en hiermee zijn kostenbesparing op het gebied van huisvesting en schoonmaak mogelijk. Immers met inzicht in de bezettingsgraad kun je efficiënter gebruik maken van de kantoorruimte.

FacilitorFlex, de voordelen op een rij:

  • Reserveer flex/werkplekken, zowel via de desktop als de app
  • Werkplek kiezen op een plattegrond
  • Volledig ISO 27001 gecertificeerd en AVG-proof
  • Eenvoudig aan te schakelen, binnen enkele dagen live
  • Vast (laag) bedrag per maand
  • Geen lang contract, per kwartaal verlengen of opzeggen

Voor meer informatie: www.facilitor.nl/facilitorflex

Bron: Aareon, Foto: Aareon