Samen sterker: Togeth en Aedes zetten in op uniforme sectorstandaarden

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Togeth – bestaande uit NCCW, Hercules, Bright Answers en Itris – heeft op 12 september 2024 het convenant met Aedes ondertekend voor de ontwikkeling van sectorstandaarden. Deze standaarden helpen woningcorporaties efficiënter te werken en systemen te harmoniseren. De samenwerking is gericht op het aanpakken van uitdagingen zoals verduurzaming en digitalisering. Hiermee bevestigt Togeth haar inzet voor innovatieve oplossingen in de corporatiesector.

Op Corporatieplein 12 september 2024 heeft Togeth – bestaande uit NCCW, Hercules, Bright Answers en Itris – samen met Aedes een belangrijke stap gezet door het convenant Samenwerkingsafspraken sectorstandaarden voor de corporatiesector te ondertekenen. Deze standaarden helpen je als woningcorporatie efficiënter te werken en je systemen te harmoniseren. De samenwerking biedt oplossingen voor uitdagingen zoals verduurzaming en digitalisering. Zo ondersteunt Togeth je bij het realiseren van jouw ambities in de woningcorporatiesector.

Wat betekent dit voor jou?
Als woningcorporatie sta je voor veel uitdagingen: van verduurzaming en betaalbaarheid tot digitalisering en veranderende wet- en regelgeving. Het convenant dat Togeth en Aedes hebben ondertekend, richt zich op het ontwikkelen en implementeren van vijf sectorstandaarden: DIV-it, ILS-woco, RGS-woco, DICO-woco en VERA. Door te werken met deze standaarden kun je efficiënter werken, fouten verminderen en de dienstverlening aan jouw huurders verbeteren.

De bedrijven die onderdeel zijn van Togeth – NCCW, Hercules, Bright Answers en Itris – bundelen hun krachten om jou de beste technologie en expertise te bieden. Met uniforme standaarden zorg je ervoor dat je systemen optimaal zijn afgestemd op de steeds veranderende eisen van de sector.

De kracht van samenwerking
Door deze samenwerking weet je zeker dat Togeth je kan helpen met oplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van jouw organisatie. NCCW, Hercules, Bright Answers en Itris werken samen om innovaties sneller te realiseren en oplossingen te ontwikkelen die je helpen om de uitdagingen van de toekomst aan te pakken. Samen creëren we synergie en zorgen we ervoor dat jij voorbereid bent op alles wat de sector te wachten staat.

Wat kun je verwachten?
Dankzij het convenant kun je rekenen op verbeterde standaarden die het voor jou eenvoudiger maken om systemen en processen te harmoniseren. Dit zorgt ervoor dat je efficiënter kunt werken, middelen beter kunt beheren en de dienstverlening aan huurders kunt optimaliseren. De ondertekening door Ton Monasso (Manager Datastandaarden, Aedes), Paul Kok (Directie, Bright Answers), Annemarie Thomasse (Directie, Hercules) en Bartje Meijboom (Directie, Itris en NCCW) bevestigt het belang van deze samenwerking.

Hoe verder?
Als klant van een van de bedrijven binnen Togeth kun je erop vertrouwen dat we ons blijven inzetten om jouw organisatie te ondersteunen met innovatieve oplossingen. Door onze samenwerking met Aedes zorgen we ervoor dat je altijd werkt met de meest actuele en effectieve sectorstandaarden.

Heb je vragen of wil je meer weten over wat deze samenwerking voor jouw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Bron: Aedes, Foto: Togeth