66controls

Korte productbeschrijving

VICZ66 vertaalt en controleert vastgoed informatie van diverse bronnen en zet dit om in zichtbare informatie op kaart. Gevalideerde Geo informatie laat direct zien waar je anders veel woorden en staatjes voor nodig hebt.  

De kennis en ervaring van 66Controls zit in de combinatie van het kunnen benaderen, controleren en omzetten naar bruikbare (geo) informatie van veel verschillende bronsystemen.Uiteraard doen we dat met corporatiebril op! Daarom zijn wij bij 66Controls begonnen met VICZ66. 

Bij Staedion hebben we veel ervaring opgedaan met het helpen beantwoorden van de vele vragen rondom het vastgoed. Die antwoorden zijn vaak vertaald in geografische informatie. Eén kaart zegt vaak meer dan 1000 woorden. De slag, die we maken is om onze software en kennis breed inzetbaar te maken. Data Quality en gemak spelen daarbij de hoofdrol.

VICZ staat voor Vastgoed Informatie Controleren en Zichtbaar maken. Een introductie is te zien op https://www.youtube.com/watch?v=3_XZ1Or4ssMp

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • In huis/lokaal
  • Private cloud

Platform gebaseerd op:

  • Open Source

Toekomstvisie

VICZ66 is eigenlijk een reis. De reis, die wij bij 66Controls maken, is de reis naar Gemak,Overzicht en Controle voor de corporatie sector. De reis gaat niet langs Route 66 zoals misschien de bedrijfsnaam wellicht suggereert. Onze reis is wat korter dan de ruim 3000 km van Route 66. 

Onze reis heeft als startpunt een woningcorporatie. De reizigers zijn alle medewerkers van woningcorporaties, die iets willen of moeten weten over hun onroerend goed.Tijdens de reis en bij de tussenstops kunnen de reizigers met een paar clicks de correcte informatie over al hun onroerende goed direct op de kaart vinden.  De tussenstops van VICZ66 zijn steeds vaker verplicht door alle rapportage eisen.   

Doordat de gegevens verspreid door de organisatie liggen (herkenbaar, toch…) is het geen simpele opgave de correcte informatie samen te stellen. De route naar de correcte informatie helpen de ervaren reisgidsen (onze dataspecialisten) van 66Controls in te vullen.  

Wat is ons reismotto? Het leven wordt veel makkelijker als de antwoorden op de vragen onderweg simpel te verkrijgen zijn. In ons geval gebeurt dat vooral door het slim combineren van diverse databronnen, eigen kennis en door het resultaat zichtbaar op een kaart te laten zien. In feite het bieden van Gemak, Overzicht en Controle.Terug naar de reis, de eerste tussenstop was: Energielabel. De volgende stops zijn al in zicht…OZB zien en vergelijken, verdeling stookkosten, onderhoudsituatie, etc.  

VICZ66: Vastgoed Informatie Controleren en Zichtbaar maken. 

Referenties

Staedion. Staedion is een woningcorporatie in Den Haag. In 2020 verhuurde Staedion ruim 37.000 zelfstandige woningen en 6.500 overige objecten zoals winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in Den Haag.
Contactpersoon via 66Controls.  

Bedrijfsprofiel

Bij 66Controls weten we zeker, dat het voor gebruikers van informatiesystemen veel makkelijker moet worden om over kwalitatief hoogstaande informatie te beschikken. Onze focus is gericht op de woningcorporaties en de zorgsector. Het is daarbij onze overtuiging, dat er meer waarde is toe te voegen aan bedrijfsprocessen en de kwaliteit van informatie door onafhankelijk van technologieën te werken. 66Controls is in 2008 gestart door Pieter van der Poel, oorspronkelijk als dienstverlener van applicatiebeheer voor Oracle applicaties.  


Aantal medewerkers: 15
Aantal klanten in corporatiemarkt: 1
Actief in corporatiemarkt sinds: 2016

Contactgegevens

66controls
Perkinsbaan 11, 3439 ND Nieuwegein

htiesma@66controls.nl
https://www.66controls.eu

66controls in het nieuws