66Controls: Meer efficiency en betere samenwerking door databedreven werken

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De data binnen woningcorporaties zijn ontzettend waardevol. Maar hoe gebruik je deze gegevens op zo’n manier dat je ook echt maximale meerwaarde creëert? 66Controls vertelt er op 12 september over tijdens CorporatiePlein, en wij spraken voorafgaand aan de beurs alvast met Management Consultant Wouter Schmidt.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
66Controls helpt woningcorporaties bij al hun datavragen. We bieden inzicht, verbinden systemen en zorgen voor naadloze datamigraties, zodat u altijd de juiste beslissingen kunt nemen. Door beslissingen te nemen op basis van data, kun je wijken veerkrachtiger maken en de leefbaarheid verbeteren, de tevredenheid van huurders verhogen en de interactie met hen optimaliseren. Databedreven werken helpt je om samenwerking te verbeteren, op kosten te besparen, onderhoud efficiënt uit te voeren, leegstand te verkorten en doorstroming te stimuleren.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Als jij processen wil verbeteren door efficiënt met data te werken, bijvoorbeeld het verhuurmutatieproces of het proces rondom niet planmatig en dagelijks onderhoud, vertellen we je graag hoe je dit realiseert. Data staat daarbij centraal. We bieden met data inzicht in processen en geven je de mogelijkheid om bij te sturen op basis van feiten. Kom ook bij ons langs voor een korte demo en ontdek de kracht van een Geografisch Informatiesysteem (GIS).

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
We helpen met alles wat jij nodig hebt om databedreven te werken voor meer efficiëntie. Denk daarbij aan het ontsluiten en combineren van data (uit meerdere bronnen), het visualiseren van data middels een GIS-oplossing of in dashboards. Data maskeren of verwijderen, metadata genereren of verrijken, data identificeren, ontdubbelen, converteren, migreren en koppelingen realiseren. We zorgen dat je op jouw data kunt vertrouwen.

66Controls is op CorporatiePlein te vinden op stand 50.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: 66Controls