Zig Websoftware; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor Zig Websoftware.

Bedrijfsprofiel
Zig Websoftware is sinds 2001 dé zelfservicespecialist met 100% focus op de woningcorporatiebranche. Onze 55 medewerkers helpen ruim 150 corporaties slimmer samen te werken met hun klanten op het gebied van online communicatie, klantcontact en woonruimtebemiddeling en koop. Onze overtuiging? Dat samenwerken binnen woningcorporaties en met klanten effectiever wordt door slimme inzet van gebruiksvriendelijke en geïntegreerde webapplicaties. We zijn een gedreven partner die hierin vernieuwt en daarmee woningcorporaties helpt en verrast. Wij werken graag, vanuit betrokkenheid en branchefocus, aan betrouwbare oplossingen die organisaties daadwerkelijk verder helpen. Zekerheid, innovatie en gemak; daar staan we voor!

Aantal medewerkers: 55
Aantal klanten in corporatiemarkt: 150
Actief in corporatiemarkt sinds: 2001
Samenwerkingsovereenkomsten: KCC en Kennisbank van KANA Software, Quadia WebTV, CM, WDM, Enserve, CNS, Blue Mountain, ASP4all Hosting, Snoobi, Cuutio, Tracebuzz

Zig Websoftware is in de corporatiemarkt actief met de diensten ERP-module Vastgoed
Woonruimteverdeling
ERP-module Onderhoud
Inspectie, Mobiele ondersteuning onderhoud, Mobiele ondersteuning repapratieverzoek: Reparatieverzoek-app, Mobiele ondersteuning mutatie: Opname-app
ERP-module Relatiebeheer
KlantContactCentrum, Kennisbank, Huurdersportaal
ECM
Workflow management, Klantportalen, Websites, Intranet, Digitale handtekening
Business Intelligence
Managementinformatie, Prestatiemanagement
IT-diensten
Ondersteuning en beheer mobiele devices

Specificaties
Platform gebaseerd op: Linux/PHP/Java
Proces dat met een (web)app kan worden ondersteund:
Opnameproces, Reparatieverzoek, Huurdersportaal, Woningzoekendenportaal

Korte productomschrijving
Zig maakt woningcorporaties online succesvol. Met onze webapplicaties kunnen woningcorporaties slim en effectief samenwerken met hun klanten. Dit levert direct een positieve bijdrage aan de klanttevredenheid én aan het bedrijfsresultaat van de woningcorporatie. Zig biedt uitgebreide mogelijkheden om alle frontofficeprocessen in websites sneller en makkelijker af te handelen. Onze applicaties zijn realtime geïntegreerd met de belangrijkste back-officesystemen. De producten en diensten die Zig levert zijn talrijk:

• Online communicatie (variërend van grafisch ontwerp van websites, optimalisatie tot implementatie);
• Woonruimteverdeling en koop (o.a. woonruimtebemiddelingssysteem, Woningzoekendenportaal en managementinformatie);
• Klantcontact (KlantContactCentrum, Kennisbank, Huurdersportaal en bestaande koppelingen met bijna alle grote back-officesystemen).

Referenties
DUWO (responsive/mobiel) website, Huurdersportaal, KlantContactCentrum, Kennisbank, koppelingen. Sociale Verhuurders Haaglanden, Wonen in Velsen (Woonruimtebemiddelingssysteem). Rochdale (KlantContactCentrum en Kennisbank). Mitros (Huurdersportaal).

Toekomstvisie
Websites zijn commodity geworden, het gaat om klantcontact, zelfservice en woonmarketing. Zig ondersteunt woningcorporaties bij het optimaliseren van klantgericht werken. Cruciale kernwoorden hiervoor zijn gebruiksvriendelijkheid en integraal klantbeeld. Dit biedt Zig mede via KlantContactCentrum, Woonruimtebemiddelingssysteem en Huurdersportaal.

Bezoekadres
Botterstraat 51C, 1271 XL, Huizen
Postadres
Postbus 397, 1270 AJ, Huizen
T 035 - 524 10 40
W www.zig.nl
E info@zigwebsoftware.nl

Bron: CorporatieGids2014