Woonin maakt gebruik van Unexus platform

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Afgelopen woensdag ging ons communicatieplatform Unexus Connect live bij Woningcorporatie Woonin! Dagelijks handelt de woningcorporatie tot wel 1000 gesprekken af, met zowel huurders als leveranciers.

Implementatie
Woonin is de derde woningcorporatie die gebruik maakt van het Unexus-platform en de raamovereenkomst met SWEMP. De livegang werd vanuit Unexus begeleidt door Eric van Dam en Niels Nijman en verliep soepel. De medewerkers van het Klantcontact waren dan ook erg tevreden met de livegang.

Kwaliteitsverbetering
De implementatie van het Unexus platform draagt daarmee direct bij aan effectiviteit en tevredenheid van medewerker en huurders. Door de nieuwe inrichting van de telefoonlijnen wordt een kwaliteit- en kwantiteitsslag verwacht.

”We zijn erg blij met het Unexus platform, hiermee kunnen we de volgende stappen zetten in onze dienstverlening en bereikbaarheid!”

Marike Thuijs – Teammanager Klantcontact

Tijd voor traktatie
Woonin had om 9:00 een bubbeltje en paaseieren klaargezet om de Livegang te vieren. Projectleider Sean Sodirijo bedankte de gebruikers van het platform, de projectleden Jasper Schadee, Aziz Gültekin, Paul Koffrie en opdrachtgevers Marike Thuijs, Katja van Boeijen en Alexander Pereira en Unexus voor de samenwerking.

Bron: Unexus, Foto: Woonin