WoningNet; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor WoningNet.

Bedrijfsprofiel
WoningNet is hét shared service center op het gebied van de woningmarkt. We hebben uitgebreide ervaring met woonruimtebemiddeling, doen gedetailleerd marktonderzoek, ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuw beleid en geven waar nodig advies. Zo brengen we vraag en aanbod op de woningmarkt snel, slim en slagvaardig samen.

Aantal medewerkers: 175
Aantal klanten in corporatiemarkt: 200+
Actief in corporatiemarkt sinds: 2001
Samenwerkingsovereenkomsten: RIGO, Nieuwbouw Nederland, Vereniging Eigen Huis, Amis, Sitecore, Stichting Vera (WoningNet, Info Support en Kubion)

WoningNet is in de corporatiemarkt actief met de diensten
ERP-module Vastgoed
Verhuur, Verkoop, Woonruimteverdeling
ERP-module Financieel
Financieel beheer verhuurproces, Inkomens Registratie Formulier
ERP-module Beleid & Sturing
Strategisch voorraadbeleid, Contractmanagement, Wooncoaching: Laatste Kansbeleid, Markt-en managementinformatie: Wooninzicht
ERP-module Vastgoedontwikkeling
Managementinformatieproducten: Woonmonitor, Inzicht in Woonwensen: Wooncheck.nu
ERP-module Relatiebeheer
KlantContactCentrum
ECM
Workflow management, Klantportalen, Websites, Case management
Business Intelligence
Datawarehouse, Managementinformatie, Maatwerkonderzoek, Online surveys
IT-diensten
Cloudservices, IT-beheer, Backupservice, Uitwijkservice, Beheer & Hosting

Specificaties
Platform gebaseerd op: Microsoft, Oracle
Proces dat met een (web)app kan worden ondersteund: Woonruimtebemiddeling, Websites,Woonmonitor

Korte productbeschrijving
Ons geavanceerde woonruimtebemiddeling-systeem FlexiMatch maakt woonruimteverdeling klantvriendelijker, transparanter en efficiënter voor woningzoekenden en verhuurders. De nieuwste mogelijkheden van het systeem stimuleren woningzoekenden om bewust en realistisch te kiezen. Dit zorgt voor meer persoonlijke service, verlaagt het aantal weigeringen, verhoogt efficiëntie in uw organisatie en draagt bij aan meer transparantie op de woningmarkt. Onze managementinformatieproducten en onderzoeken geven u snel en accuraat inzicht in de actuele ontwikkelingen in uw werkgebied.

Referenties
WoningNet werkt voor grote en kleine woningcorporaties in heel Nederland, waaronder samenwerkende corporaties in de stadsregio Amsterdam, regio Utrecht en Groningen.

Toekomstvisie
Woningzoekenden verwachten een meer en meer persoonlijke benadering. WoningNet helpt woningzoekenden bewust en realistisch kiezen, waardoor onze klanten nog efficiënter en klantgerichter kunnen verhuren. Inzicht in en tijdig sturen op trends op de woningmarkt zijn daarbij van steeds groter belang.

Bezoekadres
Van Houten Industriepark 25, 1381 MZ, Weesp
Postadres
Postbus 158, 1380 AD, Weesp
T 0294 - 299 100
W www.woningnet.info
E contact@woningnet.info

Bron: CorporatieGids2014