Woningcorporatie Vivare valt in de prijzen met NEH stickeractie CorporatiePlein

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Na het CorporatiePlein 2015, heeft op 6 oktober 2015 de loting van de NEH stickeractie plaatsgevonden. Ruim 80 bezoekers leverden na hun bezoek aan de drie stands van NEH een volgeplakte stickerkaart in bij de hoofdstand, waardoor zij meedongen naar het winnen van een Windows Surface. Op 8 oktober 2015 heeft de uitreiking van deze Windows Surface plaatsgevonden.

Als winnaar feliciteert NEH… Sander Weijl!
Namens Vivare uit Arnhem heeft Sander Weijl, Adviseur Proces- en Informatiemanagement bij de woningcorporatie, de Windows Surface in ontvangst genomen. “Dit is wel heel erg cool!”, was de eerste reactie toen Sander Weijl werd opgebeld met het goede nieuws.

Tijdens de uitreiking van de Windows Surface lichtte Sander Weijl zijn enthousiaste reactie toe: “Ik had een Asus TX300, maar het kantelmechanisme is er na tweeëneenhalf jaar mee opgehouden. Binnen mijn functie als Informatiemanager werkt een normale laptop niet, omdat ik veel in overleg zit met collega’s en dus enorm mobiel moet zijn. De winst van deze mooie Surface komt dan ook zeer goed uit”.

“Ik deed mee aan de stickeractie, omdat jullie deze enorm goed hebben neergezet. Direct bij binnenkomst een handig tasje, heerlijke koffie en hele aardige dames die ons meteen attent maakte op de stickeractie en de leuke gadgets die eraan verbonden waren. Mijn kinderen zijn heel blij met de NEH Blastingbrick en dat ik dan ook nog de Surface mag winnen is echt geweldig!”

Een terugblik op het CorporatiePlein
Ook over het CorporatiePlein is de informatiemanager goed te spreken: “Het CorporatiePlein stond voor ons dit jaar in het teken van netwerken met onze huidige leveranciers en het bijwonen van kennissessies. Ondanks dat NEH nog geen partner van ons is hebben we ook hier redelijk wat tijd doorgebracht, omdat we onder andere graag in gesprek wilden komen met de ethisch hacker van NEH. Het blijft fascinerend om te horen hoe gemakkelijk het is om gehackt te worden en dit creëert altijd weer wat extra bewustwording.”

“Niet alleen met de hacker, maar met de complete acte de présence sprong NEH dit jaar boven de andere partijen uit. Jullie stonden goed opgesteld en waren over het gehele beursplein te herkennen. Intern hebben we hier achteraf ook nog even over nagepraat, omdat we onder de indruk waren van jullie aanwezigheid. Iedereen die iets voor woningcorporaties doet is tijdens het CorporatiePlein aanwezig en jullie vielen hierbij, in positieve zin, erg op.”

De woningcorporatiebranche blijft in beweging
Kijkend naar de toekomst ziet Weijl nog wel wat reuring ontstaan in de woningcorporatiebranche: “Met de nieuwe Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt het, naar mijn idee, nog belangrijker dat medewerkers van woningcorporaties bewuster worden van de gegevens waarmee gewerkt wordt. Wij hebben alles op het gebied van ICT geoutsourced en ik zie het in de toekomst nog wel gebeuren dat meerdere woningcorporaties deze weg volgen. Op die manier hoef je zelf niet alle kennis in huis te hebben, maar kun je wel de regie in handen houden.”

Bron: NEH Shared Services

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NEH Shared Services in de CorporatieGids 2015 te bekijken.