Woning in Zicht continueert gebruik DOMIS, systeem voor managementinformatie van Enserve

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Om haar klanten te ondersteunen met betrouwbare data maakt Woning in Zicht (WiZ) al jaren gebruik van DOMIS, het systeem voor managementinformatie van Enserve.

Toen WiZ in september jl. een nieuw woonruimteverdeelsysteem in gebruik nam, koos zij ervoor om met DOMIS te blijven werken. Als redenen hiervoor noemt WiZ de laagdrempelige werking, de goede prijs-kwaliteit verhouding én de uitstekende service en ondersteuning vanuit Enserve.

DOMIS staat voor Digitaal Online Management Informatie Systeem en is ontwikkeld door Enserve. Het is een interactief product waarmee de gebruiker zelf bepaalt welke gegevens hij gebruikt bij het maken van een rapport of tabel. De gegevens in DOMIS bieden een snel en actueel beeld van de woningmarkt.

Woning in Zicht werkt in Tilburg en verzorgt de woonruimteverdeling voor woningcorporaties 't Heem, TBV Wonen, Tiwos en WonenBreburg. Mooiland, MVGM, Vestia en Woonzorg adverteren ook via WiZ. 

Meer weten over DOMIS?
Neem dan contact op met Arjan Rook van Enserve, telefoon 0481 – 365 636 of info@enserve.nl. Of bekijk de demoversie van DOMIS op www.enserve.nl.

Bron: Enserve

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Enserve in de CorporatieGids 2016 te bekijken.