Wie staat op 12 november als trotse winnaar van de Corporatie Award 2015 op het podium?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

‘Anders denken, anders Doen!’, dit is het thema van de spannende en positieve strijd om de Vanenburg Corporatie Award 2015. Want het nieuwe speelveld voor woningcorporaties tekent zich scherp af. Juist nu in een tijd waar enorme transformaties op de agenda staan in het maatschappelijke middenveld van wonen, zorg en welzijn.

Leren van elkaar!
Na een eerste selectieronde zijn de geselecteerde initiatieven voor de Vanenburg Corporatie Award 2015 van corporaties en hun maatschappelijke stakeholders bekend. Neem kennis van de voorbeeldprojecten, breng uw voorkeurstem uit én steun uw favoriet op weg naar de finale op 12 november!

In willekeurige volgorde leest u over de innovatie verander- en samenwerkingsinitiatieven uit uw sector:
·Leerlingen onderhouden woningen Intermaris - Woningcorporatie Intermaris
·De voedselbank onder dak! - Oost Flevoland Woondiensten
·Maatschappelijk bestemmingsplan - Woningstichting SallandWonen
·The Kids project Woensel-West - Woningbouwvereniging stichting Trudo
·Bruishuis en Akker71 - Volkshuisvesting Arnhem
·Transformatie voormalig kantoor Wonen Limburg te Weert - Stichting Wonen Limburg
·Termunten -Termunterzijl: recreatie en toerisme als antwoord op krimp- Woonstichting Groninger Huis
·De Woonstudent - Woon- en zorgcentrum Humanitas

Stemmen
Welke van deze initiatieven draagt het sterkst bij aan goede, duurzame en betaalbare huisvesting voor de doelgroep? Wie verdient volgens u de Vanenburg Corporatie Award 2015? Op 24 september ontmoeten de initiatieven de juryleden tijdens de Meet & Greet. Slechts drie inzendingen worden genomineerd voor de finale. Ook uw stem telt! Bekijk de beoordelingscriteria en breng uw stem uit vóór 24 september via www.corporatieaward.nl.

Doelstelling Vanenburg Corporatie Award 2015
De Vanenburg Corporatie Award heeft als doel om vooruitstrevende projecten en leerervaringen in de schijnwerpers te plaatsen die daadkrachtig en eigentijds bijdragen om goede, duurzame en betaalbare huisvesting aan de doelgroep te bieden. Een belangrijk aspect van de Award is het bewerkstelligen van verbindingen tussen bestuurders en professionals op het gebied van wonen en leefbaarheid.

De finale vindt plaats tijdens het inspirerende Vanenburg Bestuurdersoverleg Woningcorporaties op 12 november in The Colour Kitchen te Utrecht. Aanmelden kan via www.bestuurdersdebat.nl/aanmelden.

Vanenburg Corporatie Award 2015
Datum: donderdag 12 november 2015
Locatie: Color Kitchen Utrecht
Website: www.corporatieaward.nl
Aanmelden: www.bestuurdersdebat.nl

Bron: BlomBerg Society