Welwonen, St. Willibrordus en Wst. Woensdrecht verlengen contract BIS NOA met 10 jaar

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De woningcorporaties Welwonen, Woningbouwvereniging St. Willibrordus en Woningstichting Woensdrecht hebben hun contract voor het gebruik van BIS NOA met 10 jaar verlengd.

Eerder dit jaar verlengde ook Woongenoot uit Nijmegen al hun contract met 10 jaar. Frank Peters van Woongenoot zei hierover onder meer het volgende:

“Het lijkt lang, maar als je het bijvoorbeeld met vijf jaar zou verlengen, dan moeten we over twee à drie jaar al na gaan denken wat we gaan doen. We zijn tevreden over NCCW en zien dat ze goed bezig zijn. We zijn ook nog steeds nieuwe modules en functionaliteit aan het gebruiken. Zo zijn we bezig met de afronding van de activamodule, voor de rapportages met NOA Reporting, en zijn we voor de jaarrekening met Audition aan de slag. Ook op de werkvloer is men tevreden over de mogelijkheden van BIS NOA en de stappen die NCCW zet.”

BIS NOA
Het ERP-systeem BIS NOA is een modulair bedrijfsinformatiesysteem voor de corporatiesector, dat geheel voldoet aan de eisen van deze tijd. Corporatiemedewerkers worden volledig ontzorgd en kunnen zich richten op uw corebusiness.

Nieuwe functionaliteit
De afgelopen periode zijn er in BIS NOA veel nieuwe modules beschikbaar gekomen. Tevens gaat BIS NOA een nieuwe look and feel krijgen. De eerste verkennende werkzaamheden zijn hier inmiddels voor in gang gezet. Nieuwe functionaliteit wordt in samenspraak met klanten gebouwd en getest.

Bron: NCCW

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NCCW in de CorporatieGids 2015 te bekijken.