Webinar: Process Mining van A tot Z bij woningcorporaties

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op dinsdag 8 juni 2021 om 16:00 organiseert MLC het webinar ‘’Process Mining van A tot Z bij woningcorporaties’’. Schrijf je nu gratis in op onze website en laat je meenemen in onze ervaringen en inspireren om proces management in combinatie met data succesvoller in te zetten. Dit met een efficiëntere en effectievere bedrijfsvoering als resultaat. De techniek om data succesvoller in te zetten is process mining, maar wat is Process Mining ? En hoe kan het jouw bedrijfsvoering verbeteren?

Wat is Process Mining?
Process Mining is een methode om processen te analyseren en het verbeterpotentieel in kaart te brengen op basis van eigen opgeslagen data. Hierdoor ontstaat inzicht in hoe het proces nu écht verloopt. Processtappen worden veelal in systemen uitgevoerd, waardoor digitale voetafdrukken zichtbaar worden. Van deze digitale voetafdrukken in een proces worden activiteitenlogs gemaakt, waarmee je proces zichtbaar wordt. Process Mining is bij uitstek geschikt om vast te stellen of processen uitgevoerd worden zoals deze zijn ontworpen en waar verbeteringen in het ontwerp mogelijk zijn gericht op de procesdoelstellingen. Verbeterpotentie, klantwaarde en afwijkingen zijn inzichtelijk te maken.

Wat kun je verwachten in het webinar?
In het webinar nemen senior consultant Femke van der Leij en consultant Steven van Aggelen je mee in de volgende onderwerpen:

  • Process Mining als onderdeel van de integraal proces management (BPM) aanpak
  • Optimaal gebruik maken van je data met Process Mining
  • Inzicht in processen, verbeteren en sturen op procesuitvoering
  • Process Mining om procesrisico’s te beheersen
  • Hoe een quick scan inzicht geeft in de volgende stappen met Process Mining

Femke en Steven zullen hun verhaal over deze onderwerpen kracht bij zetten met concrete en relevante praktijkvoorbeelden.

De eerste 10 deelnemers krijgen een gratis process mining scan aangeboden!
Na het volgen van het webinar ben je hopelijk geïnteresseerd in de volgende stappen in integraal procesmanagement in combinatie met process mining. De process mining quick scan (ontwikkeld door MLC) maakt deze potentie geheel vrijblijvend inzichtelijk. De scan geeft inzicht in de geschiktheid van de processen en welke ontwikkeling nodig is om met Process Mining aan de slag te gaan. De eerste 10 aanmelders van dit webinar krijgen de mogelijkheid om de scan geheel kosteloos te laten uitvoeren.

Schrijf je in!
Hebben we jouw interesse gewekt? Schrijf je dan snel in op onze website. Voor aanvang van het webinar ontvang je van ons de link om deel te kunnen nemen via Teams. We hopen je graag te zien tijdens het webinar! Mocht je in de tussentijd vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op.

Bron: M-LC, Foto: M-LC