ViaData; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor ViaData.

Bedrijfsprofiel
ViaData is een ICT dienstverlener en houdt zich bezig met het ontwikkelen, implementeren en beheren van de fieldservice toepassing Connect-It. Met ConnectIt richten wij ons specifiek op het softwarematig ondersteunen van het (dagelijks) onderhoudsproces bij woningcorporaties. Binnen ViaData heerst een no-nonsense cultuur met veel aandacht voor (de wensen van) onze klanten.

Aantal medewerkers: 50
Aantal klanten in corporatiemarkt: 25
Actief in corporatiemarkt sinds: 2005
Samenwerkingsovereenkomsten: cegeka-dsa

Korte productomschrijving
Connect-It is een softwaretoepassing ter ondersteuning van het gehele onderhoudsproces bij woningstichtingen. Connect-It bestaat uit planning-, mobiele- en communicatiesoftware. De (smart-) planningssoftware stelt de planner in staat altijd de juiste vakman op de juiste plaats op het juiste moment te krijgen. De mobiele software is beschikbaar op PDA, tablet en smartphone en biedt de vaklieden een eenvoudig middel voor het registreren van uitgevoerde werkzaamheden. De communicatiesoftware zorgt voor eenvoudige integratie met andere systemen. De uitgebreide set aan functionaliteiten en nauwe aansluiting bij de processen zorgen voor kostenbesparing, een hogere klantgerichtheid en efficiency.

ViaData is in de corporatiemarkt actief met de diensten
ERP-module Onderhoud
Planmatig onderhoud, Niet-planmatig onderhoud, Inspectie, Mobiele ondersteuning onderhoud
ECM
Connect-It vaklieden portal, Connect-It onderaannemers portal
IT-diensten
Ondersteuning en beheer mobiele devices, Consultancy, Projectleiding

Specificatie
Platform gebaseerd op: Microsoft, iOS, Android en WindowsProces dat met een (web)app kan worden ondersteund: Onderhoudsproces

Referenties
o.a. Lefier, Staedion, Eigen Haard, RWS, Zayaz, Volkshuisvesting Arnhem, Den Helder, De Huismeesters, Thuisvester, Servatius, Mitros, Patrimonium, SKK en Van Wijnen.

Toekomstvisie
De overheid vergroot het toezicht op woningcorporaties. Er worden steeds hogere eisen gesteld tegenover steeds minder financiële middelen. De informatiebehoefte is groot en er dient efficiënter gewerkt te worden. Met vernieuwende slimme ICT oplossingen blijven wij uw serviceonderhoudsspecialist.

Adres
Businesspark Friesland West 45, 8447 SL,
Heerenveen
T 0513-619350
W www.viadata.nl, www.connect-it.com
E info@viadata.nl, info@connect-it.com

Bron: CorporatieGids2014