Van Dinther; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor Van Dinther.

Bedrijfsprofiel
Van Dinther the document company biedt oplossingen op het gebied van Enterprise Content Management voor woningcorporaties. Ons onderscheidend vermogen daarbij is dat we voortdurend de juiste mix nastreven van functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Een goed product is een geaccepteerd product.

Aantal medewerkers: 15
Aantal klanten in corporatiemarkt: 27
Actief in corporatiemarkt sinds: 2004
Gebruikersvereniging: 2014
Samenwerkingsovereenkomsten: Met alle ERP leveranciers in de woco markt ESB leveranciers InfoSupport VERA compliant Portaal leveranciers Zig ipsis ProImpact Microsoft ISV partner/software Solutions

Korte productomschrijving
E-Content is het Enterprise Content Management systeem speciaal voor de woningcorporatiemarkt. Het is gebaseerd op het platform van Microsoft SharePoint 2013. E-Content is modern, betrouwbaar, bewezen en gebruikersvriendelijk en is breed inzetbaar in de corporatie. Door de usability wordt het systeem door corporaties breed geaccepteerd.

De belangrijkste voordelen van E-Content op een rijtje:
- Gebruikersgemak door integratie MS-Office met SharePoint.
- Lagere kosten door tijdwinst en minder fouten.
- Verhoogt reactiesnelheid en uw serviceverlening.
- Snelle, gecontroleerde en gestroomlijnde processen en procedures voor het redigeren en goedkeuren van documenten. (Check-in/check-out, revisiecontrole, autorisatie).
- Overal en altijd in de organisatie toegankelijk, plaats- apparaat- en tijdsonafhankelijk.
- Hogere productiviteit en kwaliteit, meer efficiëntie.
- Facturen vastleggen, herkennen en automatisch routeren

Van Dinther is in de corporatiemarkt actief met de diensten
ECM
Document management, Workflow management, Document creatie, Klantportalen, Websites, Intranet, Digitale factuurverwerking, Digitale handtekening, Case management, Koppelingen met ERP en andere systemen, E-Content Integratiemodule, Kennisbank, Klantvolgsysteem, Klantenkaart, Scan & herken module
IT-diensten
Cloudservices, Kantoorautomatisering, Server based computing

Specificaties
Platform gebaseerd op: Microsoft SharePoint
Proces dat met een (web)app kan worden ondersteund: In ontwikkeling

Referenties
Futura, Mitros, WonenBreburg, DUWO, Trivire Wonen, Woningstichting Voerendaal, Area Wonen, De Leeuw van Putten, Maaskant Wonen.

Toekomstvisie
In contact zijn met elkaar en samenwerken aan een goede toekomst, dat is wat we zien bij corporaties. Wij helpen graag een handje door de enorme stroom aan informatie te stroomlijnen met E-Content. We bieden functies aan die er toe doen. Bij E-Content staat gebruiksvriendelijkheid voorop.

Adres
Elftweg 2a, 4941 VP, Raamsdonksveer
T 0162 51 99 55
W www.vandinther.net
E info@vandinther.net

Bron:CorporatieGids2014

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Van Dinther in de CorporatieGids 2014 te bekijken.