Van Dinther: "E-Content 365, de nieuwe digitale werkplek waar alle informatie samenkomt"

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De automatisering bij corporaties stelt hen steeds beter in staat 'buitenstaanders' bij processen te betrekken. Wat betekent dit voor de communicatie van corporaties, en wat is de rol van Office 365 hierin? Van Dinther vertelt hier op 21 september tijdens CorporatiePlein meer over, en wij gingen daar alvast over in gesprek met directeur Han van Dinther.

"De efficiëntie die ECM met zich meebrengt beantwoordt niet alleen de behoefte aan kostenreductie, maar ook die van klanttevredenheid," begint Han. "Klanten krijgen sneller reactie omdat vraag en antwoord sneller binnenkomen. De samenwerking tussen klanten, medewerkers en derden wordt vergroot doordat zowel content als functionaliteiten overal beschikbaar zijn."

Office 365
"Het belangrijkste cloud-platform - Office 365 - is naar onze mening een belangrijk onderdeel van deze ontwikkeling. In de basis biedt het veel mogelijkheden die het samenwerken naar een nieuw niveau tilt. Plaats, tijd en device spelen geen rol meer, Office 365 vormt zich naar het werk wat moet gebeuren. Dit betekent een verschuiving van een documentmanagementsysteem waarmee je kunt samenwerken naar een samenwerkingsplatform waarin alle content gestructureerd bewaard wordt. Om die reden zal Van Dinther binnenkort E-Content op het Office 365 platform lanceren."

E-Content 365: een complete ECM oplossing in Office 365
"Het huidige E-Content is nu al meer dan alleen een traditioneel DMS, het is ook een dynamische werkomgeving dat de volledige levenscyclus van documenten ondersteunt, van creatie tot samenwerking tot vernietiging. Met E-Content 365 gaan we nog een stap verder in het digitaal samenwerken. Er wordt een werkruimte volledig in de 'cloud' gecreëerd waarin gebruikers de beschikking hebben over alle informatie en hulpmiddelen. Dit gaat dan ook veel verder dan alleen het samenwerken aan documenten. In deze 'werkruimte' kunt u over alle Office 365-functionaliteiten beschikken, wat betekent dat u en uw teamleden een totaalbeeld krijgen van bijvoorbeeld documenten, e-mails, taken, gesprekken, rapportages en planborden. Extra hieraan is onder andere dat naast een werkomgeving ook een gestructureerd archief aanwezig is. Hierdoor hoeft u niet meer te schakelen tussen losse applicaties om de juiste informatie en documenten bij elkaar te zoeken. Waar het huidige E-Content nu veelal als archief en de netwerkschijven als werkomgeving gebruikt worden, zal met E-Content 365 die scheidslijn gaan vervagen."

Op 21 september laat Van Dinther op CorporatiePlein meer zien over E-Content 365. "Onze gedachte is dat deze oplossing veel processen kan ondersteunen, waar dat nu nog niet kan of te kostbaar is. Daarnaast gaan wij met bezoekers van de beurs graag het gesprek aan over waar de kansen liggen voor de corporaties met dit cloudplatform."

Van Dinther is op CorporatiePlein te vinden op stand 50