Van Dinther: Basis leggen voor een volledig digitale geautomatiseerde organisatie met E-Content 365

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 24 september vindt CorporatiePlein voor het eerst in de geschiedenis als hybride evenement plaats: online en op beperkte schaal offline in Expo Houten. Verreweg het grootste gedeelte van de bezoekers zal de tiende editie van CorporatiePlein online meemaken. Wat mogen ze verwachten op de virtuele beursstands en tijdens online kennissessies van de verschillende exposanten? CorporatieGids.nl ging hier alvast over in gesprek met Manager Services Danny van Irsel van Van Dinther.

Van Dinther presenteert tijdens CorporatiePlein E-Content 365, vertelt Danny. “E-Content 365 is een cloudbased ECM-applicatie die woningcorporaties de mogelijkheid geeft om hun ongestructureerde content op orde te krijgen volgens de laatste IT- en Branchestandaarden. Voor bestaande klanten kunnen wij – afhankelijk van de gekozen functionaliteit – een hybride integratie aanbieden om zo een geleidelijke overstap te realiseren richting de Azure cloud. Dit om organisaties te ontzorgen en diverse zaken voor hen proactief te monitoren. Zo is het minder een technische aangelegenheid en kunnen wij ons meer focussen op de organisatie met bijkomende processen en de dienstverlening om huurders te bedienen.”

E-Content 365
“Aan de hand van verschillende cases nemen we bezoekers op CorporatiePlein mee door de functionaliteit van de nieuwe applicatie,” gaat Danny verder. “We laten zien dat documentstromen vanuit alle processen ondersteund worden, het mogelijk is om binnen die processen informatie te structureren en dat samenwerking niet alleen intern mogelijk. Alle standaard Microsoft 365-applicaties zoals Teams, Planner en OneNote zijn daarvoor beschikbaar en met E-Content 365 wordt gezorgd dat de informatie vanuit het samenwerken gestructureerd wordt opgeslagen binnen Microsoft 365. Met een eenvoudige opschoning van persoonsdocumenten op basis van een bewaarbeleid en termijnen, procesinrichting en bijhorende roll based toegang is de corporatie daarnaast AVG-proof.”

Digitale en geautomatiseerde organisatie
Wie de nieuwe software van Van Dinther live wil ervaren, kan op CorporatiePlein een kennissessie bijwonen waarin de kracht van E-Content in Office 365 als werk- en archiefomgeving wordt belicht. Danny: “We laten live zien hoe E-Content 365 kan helpen structuur aan te brengen om zo de samenwerking tussen alle denkbare applicaties en data in de cloud te organiseren. Door alle content in de juiste context te plaatsen en beschikbaar te stellen voor klant, medewerker en derden, wordt de ideale basis gelegd voor een volledig digitale en geautomatiseerde organisatie.”

Aanmelden voor CorporatiePlein 2020 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Van Dinther