Umbrella helpt corporaties met de volgende stap in online dienstverlening

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Umbrella gaat als een speer. In de zomer van 2016 zijn er aantal mooie samenwerkingen opgestart met onder andere SallandWonen, Woningstichting Barneveld, Wierden en Borgen en de Almelose St. Joseph. Umbrella gaat samen met deze corporaties een volgende stap zetten in online dienstverlening.

“Mooie projecten”             
Hermen Joostens, commercieel directeur van Umbrella, heeft er zin in: “De samenwerkingen die we deze zomer zijn aangegaan zijn stuk voor stuk mooie projecten. Zo gaan we bijvoorbeeld samen met Woningstichting Barneveld de volgende stap zetten in zaakgericht werken."

Zaakgericht werken
Zaakgericht werken maakt het mogelijk voor huurders om de afhandeling van hun selfservice-scenario’s stap voor stap te volgen. Hierdoor hebben zowel huurders als medewerkers van corporaties meer inzicht in de voortgang van processen en is op ieder moment duidelijk ‘wie wat moet doen’. 

Wat is Umbrella
Wij helpen woningcorporaties met het leveren van digitale, omnichannel dienstverlening aan hun klanten. Hiervoor ontwikkelen we software en helpen we corporaties met de implementatie hiervan. Kijk ook vooral op onze vernieuwde website!

Bron: Umbrella

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Umbrella in de CorporatieGids 2016 te bekijken.