Techxx; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor Techxx.

Bedrijfsprofiel
Techxx is een snelgroeiende ICT-partner in communicatie, samenwerking, digitale dienstverlening, ketenintegratie en optimalisatie van werk- en klantprocessen. Wij helpen en ontzorgen woningcorporaties bij het bereiken van ambities en doelstellingen op het gebied van interne informatievoorziening met onderscheidende softwareoplossingen en dienstverlening. Medewerkers worden maximaal gefaciliteerd bij het uitvoeren van werkzaamheden en klantgerichtheid van de organisatie wordt verhoogt. Onze oplossingen worden ontwikkeld op Microsoft platformen, waaronder SharePoint, Office 365 en Azure. Doordat onze oplossingen direct bijdragen aan gedefinieerde bedrijfsdoelstellingen, zijn wij een strategische ICTpartner voor onze klanten.

Aantal medewerkers: 43
Aantal klanten in corporatiemarkt: circa 85
Actief in corporatiemarkt sinds: 1997
Gebruikersvereniging: KlantVenster gebruikersgroep Samenwerkingsovereenkomsten: Microsoft, Primair systeem leveranciers, Seneca, NEH, ProImpact, Spigraph

Korte productomschrijving
De KlantVenster-suite van Techxx, gebaseerd op Microsoft SharePoint, ondersteunt de bedrijfsvoering van woningcorporaties met Document Management, Portalen, Workflows, Apps en Managementinformatie. KlantVenster vormt het kloppend hart van uw informatievoorziening en bezit een open en flexibele architectuur. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologie, waarbij ook rekening wordt gehouden met afspraken ten aanzien van marktstandaarden (CORA, VERA). Het resultaat is een raamwerk dat informatie uit verschillende bronnen bundelt, verrijkt en op een overzichtelijke manier presenteert. Door de modulaire opbouw en de aanwezigheid van generieke interfaces, kunnen aanwezige systemen gekoppeld worden. De oplossingen binnen KlantVenster zijn ook als Cloud-oplossingen beschikbaar. Proactieve digitale dienstverlening en klant- en zaakgericht werken wordt met KlantVenster gerealiseerd.

Techxx is in de corporatiemarkt actief met de diensten
ERP-module Financieel
Factuurverificatieproces
ERP-module Beleid & Sturing
Contractmanagement
ERP-module Onderhoud
Inspectie
ERP-module Relatiebeheer
KlantContactCentrum, Beheer relaties en contacten (CRM), Belangstellendenregistratie
ECM
Document management, Workflow management, Document creatie, Klantportalen, Intranet, Digitale factuurverwerking, Digitale handtekening, Case management, Portalen met ketenpartners, Klant Contact Centrum, Zaakgericht werken
Business Intelligence
Managementinformatie, Prestatiemanagement
IT-diensten
Cloudservices, IT-beheer, Kantoorautomatisering, Security

Specificaties
Platform gebaseerd op: Microsoft SharePoint, Microsoft office 365, Microsoft Azure
Proces dat met een (web)app kan worden ondersteund: Afhandeling reparatieverzoeken en andere meldingen

Referenties
Techxx heeft 85 klanten binnen de woningcorporatiemarkt. Onze klanten zijn als referent te benaderen en ontvangen u graag voor een referentiebezoek. Wij zoeken afhankelijk van uw wensen en interesses graag een passende referent.

Toekomstvisie
Het faciliteren van een digitale werkplek gebaseerd op een goede informatievoorziening, stelt woningcorporaties in staat om de vraagstukken op het gebied van productiviteit, efficiency en procesoptimalisatie op een juiste manier in te vullen. Informatie uit diverse systemen wordt met portalen naar de medewerkers, klanten en partners toegebracht voor een optimale online dienstverlening en ketensamenwerking.

Bezoekadres
Siriusdreef 17-27, 2132 WT, Hoofddorp
Postadres
Postbus 9, 2130 AA, Hoofddorp
T 023 - 5574400
W www.techxx.nl
E info@techxx.nl

Bron:CorporatieGids2014

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Techxx in de CorporatieGids 2014 te bekijken.