Techxx en Bright Answers vertellen over het efficiënt en veilig digitaliseren van klant- en werkprocessen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Vanuit het oogpunt om de efficiency te verhogen en service te verbeteren, digitaliseren corporaties steeds meer het klant- en werkproces. Het inzetten op digitale dienstverlening en het uniform en digitaal afhandelen van klantaanvragen en -meldingen is daarbij cruciaal. Op CorporatiePlein vertellen Techxx en Bright Answers hier meer over. Business Manager Wonen Henk Rakké van Techxx: "Klantverwachtingen kunnen alleen op een veilige wijze waar worden gemaakt wanneer de interne informatievoorziening op orde is."

Volgens Henk spelen Techxx en Bright Answers in op deze ontwikkelingen door klant- en werkprocessen te integreren en bijbehorende informatie conform regelgeving te archiveren en eenvoudig vindbaar te maken. "Snel inspelen op sectorontwikkelingen is alleen mogelijk door gebruik te maken van technologische innovaties. 'Quick wins' kunnen worden gerealiseerd en dragen direct bij aan de beoogde bedrijfsdoelstellingen. Belangrijke pijlers daarbij zijn portalen die door gebruik van de AppBuilder goed aansluiten bij de (mobiele) devices van deze tijd, intelligente workflows die stappen in het proces automatiseren en een betrouwbaar archief. "

Proces- en klantinformatie
Het efficiënt en kostenbewust afhandelen van klantcontact wordt volgens Techxx en Bright Answers de komende jaren alleen maar belangrijker. "De corporatie voert daarbij de regie en treft maatregelen om de voortgang van processen te bewaken of bij te sturen. Toegang hebben tot alle proces- en klantinformatie en deze eenvoudig kunnen benaderen en delen is mede gezien de Wet Bescherming Persoonsgegevens van cruciaal belang."

"Niet-sectorspecifieke processen en ondersteunende systemen zullen daarnaast steeds vaker buiten de deur worden geplaatst," gaat Henk verder. "Zo komt de focus te liggen op de dienstverlening voor kwetsbare groepen binnen het huurdersbestand. Het outsourcen van processen en systemen vraagt echter om verdere digitalisering en het beveiligen van informatiestromen tussen de verschillende ketenpartners."

Innovatieve deeloplossingen
Techxx en Bright Answers vertellen op 22 september tijdens CorporatiePlein meer over hoe corporaties snel, flexibel en veilig kunnen reageren op ontwikkelingen in de sector. "Betrouwbare en toegankelijke informatie is daarbij van doorslaggevend belang. Het continu kunnen optimaliseren van processen stelt eisen aan systemen en partners."

"Op CorporatiePlein introduceren wij vol trots het EC2MS voor de corporatiesector: een modulair op gezet Enterprise Content & Compliance Management Systeem. Daarnaast zullen we samen met onze klanten nieuwe oplossingen voor het digitaliseren van veelvoorkomende processen laten zien, zoals het afhandelen van inkomende en uitgaande post, het verwerken van facturen en het verhuren van een woning. Nieuwe generatie portalen en apps voor uw medewerkers en klanten op basis van volledige integratie met uw ERP-systeem kan eenvoudig worden gecreëerd met behulp van de AppBuilder en onze eigen ESB. Wij geven ieder uur een interessante kennissessie. Zo hebben wij het over het EC2MS als tweede primair systeem van een corporatie, en hoe betaalachterstanden teruggedrongen kunnen worden in minder tijd. Kom dus zeker langs bij ons op de stand."

Techxx en Bright Answers zijn op CorporatiePlein te vinden op stand 63.