'Succesvolle livegang bij Casade'

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Begin 2017 is Casade het programma Reset gestart. De implementatie van een nieuw KCC (Umbrella), een nieuwe bedrijfsapplicatie (Dynamics Empire) en het project data-management maken onderdeel uit van het programma. Halverwege het jaar kwamen daar nog de implementatie van een nieuw klantportaal, de website van Malengo en de aansluiting van Casade bij Woning in Zicht bij.

Het unieke van het KCC project is dat Casade in 2017 een aantal keer live is gegaan met verschillende deelopleveringen. Het project had dan ook als ondertitel: ‘van step tot straaljager’. In december is Casade eerst live gegaan met Woning in Zicht waarna voor de feestdagen ook de bedrijfsapplicatie, het klantportaal en de nieuwe website volgden. De livegang is zonder noemenswaardige problemen verlopen. Deze projecten bevinden zich nu in de nazorgfase.

Olke Jan van der Meer is vanuit HC&H betrokken als programmamanager Reset en projectleider voor de implementatie van Dynamics Empire en het project voor de aansluiting bij Woning in Zicht. Jan Kock was betrokken als conversiespecialist bij verschillende conversies binnen deze projecten.

Over Casade
Casade bezit 11.000 woningen en vindt het belangrijk om die woningen aan te laten sluiten op de woonbehoeftes van de huurders. Naast die vastgoedopgave werkt Casade ook nadrukkelijk aan de leefbaarheid in haar werkgebied.

Bron: HC&H Consultants

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van HC&H Consultants te bekijken.