Stichting WSG kiest voor Kantoorautomatisering in de Cloud van NEH Shared Services

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Flexibiliteit, efficiency, complexiteit/kennis, lean en continuïteit. Een greep uit de redenen waarom WSG heeft besloten haar Kantoorautomatisering in de Cloud van NEH onder te brengen. Onlangs werd de keuze voor Kantoorautomatisering in de Cloud officieel bekrachtigd door ondertekening van de nieuwe overeenkomst tussen WSG en NEH.

Liesbeth van Beek, directeur-bestuurder van WSG, gaf tijdens de ondertekening van het nieuwe contract aan tevreden te zijn met de keuze voor KA in de Cloud bij NEH. “We zijn blij met deze stap, omdat dit ons helpt om verder te gaan met het professionaliseren van WSG. Je kunt als organisatie de golven niet tegenhouden, maar met NEH leren we wel op de ICT-golven te surfen.” Daaraan toevoegend gaf Van Beek aan NEH te ervaren als een zeer professioneel bedrijf: “De saamhorigheid die duidelijk binnen NEH aanwezig is, versterkt het goede gevoel dat wij bij NEH hebben.”

Over de keuze voor KA in de Cloud van NEH legt Marcel Rog, Manager Bedrijfsvoering van WSG, uit dat informatiebehoeften steeds sneller veranderen en steeds complexer worden. “Dit komt onder andere door nieuwe en aangepaste eisen vanuit de overheid en toezichthouders, maar ook doordat organisaties informatie nodig hebben om de bedrijfsvoering beter te beheersen en sneller te reageren op afwijkingen. Om effectief te zijn, moet informatie naast betrouwbaar – juist, volledig en tijdig – ook sneller beschikbaar zijn. Deze samenwerking met NEH helpt ons daarbij enorm.”

Bron: NEH

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NEH in de CorporatieGids 2014 te bekijken.