Square DMS; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Bedrijfsprofiel
Square DMS is een kennisorganisatie die met en voor woningcorporaties op zoek is naar het optimum om mens, proces en content op een efficiënte wijze in verbinding te brengen. Gezamenlijke doelstelling is het continue beschikbaar stellen en houden van de juiste informatie in de juiste context. Square DMS helpt uw informatie toegankelijk te maken!

Aantal medewerkers: 45
Aantal klanten in corporatiemarkt: 60
Actief in corporatiemarkt sinds: 1995
Gebruikersvereniging: Gebruikersgroep Square DMS
Samenwerkingsovereenkomsten: Square DMS werkt met alle ERP- en KCC-leveranciers samen (op basis van productrelease of project). Microsoft Application Developer Goldpartner

Korte productomschrijving
ShareWorX is een ECM applicatie voor woningcorporaties, ontwikkeld op het SharePointplatform, met als doel informatie intensieve processen te optimaliseren en te ondersteunen. Denk hierbij aan de verwerking van dagelijkse inkoopfacturen, (klanten)post, projectdocumenten, e-mails, personeelspost etc. Integratie met alle primaire applicaties is mogelijk. ShareWorX ondersteunt het principe van zaakgericht werken waarin de dienstverlening aan de klant centraal staat. ShareWorX maakt gebruik van een standaardinrichting gebaseerd op het CORA model, waarbij de functionaliteit naadloos aansluit op de processen van corporaties. De inzet van ESB zorgt voor vereenvoudiging in data uitwisseling, hetgeen leidt tot forse kostenreducties op gebied van automatisering. ShareWorX is NEN-2082 gecertificeerd.

Square DMS is in de corporatiemarkt actief met de diensten
ECM
Document management, Workflow management, Document creatie, Digitale factuurverwerking, Digitale handtekening, Zaakgericht werken, Portalen, Websites, Woningcorporatie Model. Volledige Outlookintegratie. Diverse Apps (voor iOS, Windows en Android).
IT-diensten
Cloud computing

Specificaties
Platform gebaseerd op
:Microsoft
Proces dat met een (web)app kan worden ondersteund: ShareWorX

Referenties
Square DMS heeft ruim 60 corporaties (variërende tussen 2.500 en 85.000 vhe) als klant. Wij regelen graag een referentiebezoek voor u.

Toekomstvisie
De corporatiemarkt is onderhevig aan politieke en maatschappelijke veranderingen. Met de introductie van zaakgericht werken en de inrichting van klantgerichte processen (interactief klantenportaal) streven de woningcorporaties naar een maximaal rendement in hun dienstverlening. Square DMS wil zoveel mogelijk processtappen digitaliseren c.q. automatiseren met minimale tussenkomst van medewerkers. De huurders en andere stakeholders worden meer betrokken in de digitale procesgang.

Adres
Brugstraat 15, 6096 AA, Grathem
T 0475-473500
W www.squaredms.com
E marketing@squaredms.com

Bron:CorporatieGids2014

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Square DMS in de CorporatieGids 2014 te bekijken.