Square DMS organiseerde boeiende gebruikersdag met als thema 'Van registreren naar regisseren'

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Willem Robben (Vidomes) en voorzitter van de gebruikersgroep Auke Wiering (Elkien) werden woensdag 4 juni 2014 de eWorX- en ShareWorX- gebruikers geconfronteerd met de pittige stelling ‘Van Registreren naar Regisseren’.

Juist in een tijd dat reorganisaties aan de orde van de dag zijn, moeten functionarissen die belast zijn met de documentaire neerslag van hun organisaties, zich stevig te weer stellen. Ze dienen duidelijk te maken dat ze voor hun organisatie onmisbaar zijn. Minder registreren maar meer regisseren dus!

Stellingen gebruikersdag

Aan de hand van stellingen discussieerden groepen gebruikers hierover en deelden hun meningen met de ‘zaal’.

Om het thema ‘Van Registreren naar Regisseren’ verder inhoud te geven, was Square DMS gevraagd hoe ShareWorX dit thema vorm zou kunnen geven. Met behulp van de module ‘digitaal vergaderen’ demonstreerde Alexander Beeren (Square DMS) hoe organisaties structuur kunnen geven (lees: regisseren) aan de vele vergaderingen die corporaties dagelijks hebben.

Als laatste onderwerp van deze gebruikersdag toonde Mark Smits (Square DMS) een glimp van de nieuw te verwachten versie van ShareWorX die naar verwachting eind van dit jaar uitkomt.

De afsluitende lunch werd gebruikt om kennis met elkaar te delen en ervaringen uit te wisselen.

U komt de volgende keer toch ook (weer)?

Bron: Square DMS