SPS; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2013 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor SPS.


Bedrijfsprofiel

SPS helpt organisaties om service- en bedrijfsgericht te zijn. Met SPS verhoogt u de kwaliteit en het rendement van uw IT-beheer. Wij hebben dit sinds 1994 bij meer dan 300 organisaties gerealiseerd in verschillende branches. Wij zijn de ontwikkelaar van Gensys™ Business Service Management software en aanbieder van RES-Q IT-beheerdiensten. Een combinatie waardoor u de keuze “insourcen of outsourcen” niet vooraf hoeft te maken. Wij zijn specialist in het inrichten van beheerorganisaties en -processen, waarbij continuïteit van en inzicht in bedrijfsprocessen onderscheidend zijn.

Aantal medewerkers: 80

Aantal klanten in corporatiemarkt: 5

Actief in corporatiemarkt sinds: 2001


SPS is in de corporatiemarkt actief met de diensten

IT-diensten

Cloud Services

Outsourcing

IT-beheer

Kantoorautomatisering

Back-upservice

Uitwijkservice


Specificaties

Platform gebaseerd op:

Microsoft

Proces dat met een (web)app kan worden ondersteund:

IT-beheerprocessen


Korte productbeschrijving

Gensys is de geïntegreerde Business Service Management software voor proactief en voorspellend IT-beheer. Een complete multi-tenant oplossing voor een servicegerichte en bedrijfsgerichte IT-organisatie.

RES-Q beheerdiensten: schaalbaar en aanpasbaar waardoor u kunt kiezen wat het beste bij u past. SPS beheert op afstand uw IT 24 uur per dag 7 dagen in de week. U houdt de regie en wij zorgen voor hoge beschikbaarheid en optimale prestaties van uw IT infrastructuur door voorspellend en proactief beheer

Datacenterdiensten: Managed Hosting, IaaS, SaaS, Virtual Private Cloud, back-up en uitwijk.


Referenties

Ymere: operational Excellence met Gensys, volledig inzicht in afhankelijkheden, 24x7 predictief beheer, koppeling Topdesk. Wonen Zuid: vereenvoudigd IT-beheer met Gensys.


Toekomstvisie

Woningcorporaties zullen o.a. door digitalisering van processen, integratie met ketenpartners, mobiliteit en electronische interactie in toenemende mate afhankelijk zijn van IT, 24x7. IT-organisaties moeten de bedrijfsprocessen meetbaar ondersteunen al dan niet in een samenwerkingsverband.


Bezoekadres

Buitenomweg 17, Reeuwijk

Postadres

Postbus 92, 2810 AB Reeuwijk

T 0182 302222

W www.sps.nl

E info@sps.nl

Bron: CorporatieGids 2013