Snakeware; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Bedrijfsprofiel
Sinds 1999 bouwt Snakeware een open en multilingual ‘state-of-the-art’ multichannel management systeem onder de naam Snakeware CMS. Deze software geeft via willekeurige browsers volledig inzicht in bezoekers en gebruikers, waardoor de klant sneller en beter in kan spelen op de inhoudelijke kwaliteit van zijn online kanalen. Gebruik maken van Snakeware CMS betekent een optimale customer experience. De relevantie van sites, mobiele varianten of narrowcasting schermen is hoger en hierop kunnen de juiste acties en conversies worden ondernomen.

Aantal medewerkers: 20
Aantal klanten in corporatiemarkt: 4
Actief in corporatiemarkt sinds: 2007
Samenwerkingsovereenkomsten: Integraties met Cegeka Integraties met SG|tobias - Decos Samengewerkt met Hoffman Krul & Partners

Snakeware is in de corporatiemarkt actief met de diensten:

ECM

Workflowmanagement - Snakeware CMS

Documentcreatie - Publish 2 Print

Portals - Snakeware CMS

Internet - Snakeware CMS

Intranet - Snakeware CMS

Platform gebaseerd op: Microsoft

Proces dat met een (web)app kan worden ondersteund: Mobiele website

Korte productbeschrijving
Regisseur in de online wereld sinds 1995 en de verbindende kracht tussen al uw softwarepakketten. Dit door een optimale combinatie van strategie, concepten, communicatie en creatie. Het fundament? Snakeware CMS, het multichannel en multilingual content management systeem. Ons CMS geeft volledig inzicht in online processen waardoor u beter in kunt spelen op de inhoudelijke kwaliteit van uw sites, social media, smartphones & tablets. Het resultaat: duurzame bedrijfsvoering.

Referenties
Honderden klanten maken gebruik van onze software en diensten, o.a. elkien.nl, wetlandwonen.nl en woonservice.nl. Tevens verzorgden wij het projectmanagement voor WoonFriesland.

Toekomstvisie
Met Snakeware CMS data publicatie op elk device op elke plek en op elk moment. Waardoor tijd, plaats en product niet langer bepalend zijn. Het open karakter van producten, diensten en organisaties die op deze wijze data publiceren maken het verschil in een steeds complexer ogende samenleving.

Bezoek/postadres
Veemkarktplein 1, 8601 DA Sneek

T 0515 - 431 895

W www.snakeware.nl

E ate@snakeware.nl

Bron: CorporatieGids 2013