Sensus process management: Inzicht, overzicht én controle over de gehele informatiehuishouding verhogen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporaties maken gebruik van tal van systemen. Hoe houd je in die wirwar overzicht over processen, functies en risico’s? Sensus process management helpt corporaties hierbij en vertelt hier op 12 september over tijdens CorporatiePlein. Wij spraken daar alvast over met Marketing Manager Michiel Ronde.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
We hebben dit jaar ‘verbinden’ als thema. Met Sensus BPM Online verbindt een corporatie alle belangrijke managementvraagstukken naar processen, functies, documenten, risico’s en het IT-landschap. Door onder andere deze verschillende thema’s te verbinden en te visualiseren vanuit ‘een centrale bron van gestructureerde waarheid’, verkrijgt men maximaal inzicht, overzicht en verhoogt men de mate van control over de gehele informatiehuishouding.

Tijdens CorporatiePlein 2024 maken wij graag verbinding met onze bezoekers. Standbezoekers kunnen zelf verbinding met Sensus BPM Online maken door op onze stand, met onze AI Process Generation zelf een proces te ontwerpen.

Het Sensus BPM Online Platform is dé verbindende factor voor managementvraagstukken bij woningcorporaties die behoefte hebben aan logisch, makkelijk en prettig samenwerken. Met behulp van ons Platform voor procesmanagement, risicomanagement, KPI-management, audit automatisering en compliance, legt u een gezonde en duurzame basis voor samenwerking.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Artificial Intelligence

Bezoekers kunnen kennismaken met onze nieuwe AI Process Generation-functie. Geef de AI-functie een geschreven opdracht, lever een afbeelding of PDF-document aan en Sensus BPM Online maakt ‘on the fly’ een nieuw proces van deze prompt, inclusief Organigram en toelichtingen!

Eén centrale bron van waarheid
Sensus is meer dan alleen processen! In één centrale bron van waarheid kunt u de verbinding maken van proces naar functie, documenten en sjablonen, uw applicatieportfoliomanagement, risicomanagement en controls, de KPI’s, wet- en regelgeving en meer.

Managementvraagstukken
Daarnaast is Sensus BPM Online een onmisbare en verbindende factor. Wij brengen alle belangrijke beleidsdomeinen en thema’s samen dankzij de vele mogelijkheden van Sensus BPM Online.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Heeft uw corporatie verschillende softwareoplossingen in huis voor verschillende thema’s? Met Sensus BPM Online kan meer dan u nu denkt!

Sensus process management biedt woningcorporaties een informatiemanagementplatform. Met Sensus BPM Online kan men verschillende thema’s en systemen integreren en legt men gemakkelijk de verbinding tussen beleidsdomeinen zoals risico-, kwaliteits- en informatiemanagement. Verder werken we graag samen met onze partners en verbinden ze met onze klanten om oplossingen te bieden die direct aansluiten op de behoeften van de corporatiesector.

Sensus process management is op CorporatiePlein te vinden op stand 9.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link

Bron: CorporatieMedia, Foto: Sensus process management