Rivium presenteert Portal Builder en Editorial Portal op CorporatiePlein

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Voor CorporatiePlein 2014 heeft Rivium maar liefst twee primeurs die de huidige werkwijze binnen corporaties op zijn kop zullen zetten: de Evvio Portal Builder en de Editorial Portal. Met deze twee oplossingen geeft Rivium woningcorporaties op baanbrekende wijze de mogelijkheid om ICT oplossingen voor haar te laten werken. Business Enablement noemen we dat, uw doel, onze passie.

Evvio Portal Builder
De Evvio Portal Builder is een interactieve tool waarmee corporaties portalen kunnen modelleren. Zonder programmeerkennis kunnen interactieve webportalen en applicaties eenvoudig in elkaar worden gezet. De Evvio Portal Builder is een nieuwe generatie “self service” tool. De innovatieve tool importeert de data vanuit de verschillende beschikbare webservices, analyseert de data en genereert vervolgens een kant en klaar te gebruiken webinterface. Bovendien is het interface-design geheel aan te passen aan uw wens en huisstijl. Zo kunt u voor alle webservices, een eigen interactief webportaal realiseren en nieuwe functionaliteit aan bestaande modules toevoegen. Met de Evvio Portal Builder hoeft u portalen niet meer te programmeren maar slechts te modelleren!

Editorial Portal
Rivium lanceert de Editorial Portal voor de corporatiebranche. Het betreft een platform die de eerder onverenigbare media distributie methodes, namelijk print en online, met elkaar samenbrengt. De Editorial Portal smelt print en online samen in één online (op een CMS) gebaseerd interface. Corporaties kunnen hiermee grote besparingen realiseren op hun drukwerk. In een handomdraai heeft een communicatiemedewerker zelf het voorbereidende werk voor drukwerk gedaan. Door middel van standaardsets aan templates en een krachtige grafische weergave kunt u uw drukwerk voorbereiden en bewerken. Hiermee kunnen niet alleen veel kosten worden bespaard op dure reclamebureaus en op drukkosten, het maakt het voor de afdeling communicatie ook veel eenvoudiger om precies die boodschap naar uw klanten en stakeholders te communiceren die op dat moment gewenst is.

Naast De Evvio Portal Builder en de Editorial Portal presenteert en demonstreert Rivium uiteraard ook haar ServicePunt portalensuite en de uitbreidingen hierop (portalen voor huurders, aannemers, deurwaarders, KCC etc.), de Inspectie app, de schaalbare Vera compliant TIBCO ESB en de innovatieve self service BI tool genaamd Spotfire. Kom ons bezoeken op stand 17!

Bron: Rivium