Residenz ICT; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2013 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor Residenz ICT.

Bedrijfsprofiel
Residenz levert IT Cloud diensten aan vooral woningcorporaties en ketenpartners. Met ons brede scala aan ICT producten en diensten kunnen onze klanten efficiënter werken met 100% aandacht voor het primaire proces. Zo worden en blijven ICT kosten beheersbaar en zijn fikse besparingen haalbaar

Aantal medewerkers: 15
Aantal klanten in corporatiemarkt: 50+
Actief in corporatiemarkt sinds: 2008
Samenwerkingsovereenkomsten: SG|automatisering

Residenz ICT is in de corporatiemarkt actief met de diensten
IT-diensten
Hosting Cloud Computing Consultancy IT-beheer Kantoorautomatisering Telecom Security

Referenties
Residenz ICT levert zijn diensten aan diverse woningcorporaties (110.000 VHE’s/1.250 werkplekken) en ketenpartners en aan ca. 50 klanten (van gemeentes tot vastgoedondernemingen).

Toekomstvisie
Residenz ICT heeft de ambitie om voor iedere woningcorporatie de vanzelfsprekende keus te zijn, omdat wij als enig ICT bedrijf voortkomen uit de corporatiewereld en daarom als geen ander in staat zijn om een woningcorporatie succesvol te ontzorgen op het gebied van ICT en Telecom.

Bezoek/postadres
Laapersveld 13, 1213 VB Hilversum
T 035 - 528 2151
W www.residenz-ict.nl
E info@residenz-ict.nl

Bron: CorporatieGids 2013