Reasult; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor Reasult.

Bedrijfsprofiel
Reasult is marktleider in het optimaliseren van de financiële performance van vastgoedorganisaties. Reasult ontwikkelt en implementeert financieelanalytische software, die meerwaarde biedt aan vastgoedorganisaties, zoals woningcorporaties en (semi-)overheden, commerciële vastgoedontwikkelaars en vastgoedbeleggers. Door de veranderende marktomstandigheden staan transparantie, grip en sturing hoog op de vastgoedagenda. De oplossingen van Reasult maken het daarom voor organisaties mogelijk om de performance van (bestaand) bezit en het effect van investeringen uniform door te rekenen, te bewaken en te analyseren.

Aantal medewerkers: 45
Aantal klanten in corporatiemarkt: 45
Actief in corporatiemarkt sinds: 2000
Samenwerkingsovereenkomsten: AEPEX, Qlikview, Itris, SG, cegeka-dsa, NCCW, SAP, Capitar

Reasult is in de corporatiemarkt actief met de diensten
ERP-module Vastgoed
Verhuur, Verkoop
ERP-module Financieel
Financieel beheer verhuurproces
ERP-module Beleid & Sturing
Risicomanagement, Financiële meerjarenprognose, Treasury, Contractmanagement
ERP-module Vastgoedontwikkeling
Projectadministratie, Forecasting
Business Intelligence
Datawarehouse, Managementinformatie, Prestatiemanagement

Specificaties
Platform gebaseerd op
:Microsoft
Proces dat met een (web)app kan worden ondersteund: Module Rapportage & Analyse

Korte productomschrijving
Financieel analytische software voor taxatiemanagement, asset management en vastgoed(her)ontwikkeling. De software van Reasult biedt inzicht in de financiële performance van uw bestaande vastgoedportefeuille en de impact hierop van uw (her)ontwikkelingsportefeuille. Met de software van Reasult zet u de waardering van uw individuele complexen en uw vastgoedportefeuille af tegen de externe taxaties en analyseert u de eventuele verschillen tussen uw beleid en de blik van de markt op uw vastgoed. Inzicht, beslissingsondersteuning, sturing en control over uw vastgoedportefeuille.

Referenties
Eind 2013 maken in totaal 45 corporaties gebruik van ons taxatiemanagement systeem, onze asset management software en onze (her)ontwikkelingssoftware . Daarnaast zijn er diverse commerciële partijen die wij tot onze klantenkring mogen rekenen.

Toekomstvisie
Reasult wil dat u 'in control' bent van uw vastgoedportefeuille. In de vastgoedmarkt is er steeds meer behoefte aan transparantie en risicobeheersing. Bestuurders, beleggers en ontwikkelaars willen grip op de portefeuille van vandaag en sturen op de portefeuille van morgen. Financieel analytische software zal daarbij een steeds belangrijkere rol gaan spelen.

Adres
Pascalstraat 15, 6716 AZ, Ede
T 0318-672930
W www.reasult.com
E info@reasult.com

Bron:CorporatieGids2014

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Reasult in de CorporatieGids 2014 te bekijken.