Qvision; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2013 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor Qvision.

Bedrijfsprofiel
Qvision levert reeds meer dan 24 jaar web-based oplossingen om corporaties te ondersteunen bij hun uitdagingen op het gebied van communicatie en bedrijfsvoering. Met een team van programmeurs, grafisch ontwerpers en interactie ontwerpers levert Qvision innovatieve standaard- en maatwerk oplossingen.

Aantal medewerkers: 20
Aantal klanten in corporatiemarkt: 63
Actief in corporatiemarkt sinds: 1995

Qvision is in de corporatiemarkt actief met de diensten
ERP-module Vastgoed
Woonruimteverdeling - easyMatch
ECM
Portals – Klantportaal Internet - QontentMS & Umbraco Intranet - QontentMS & Sharepoint Kennisbank - Knowledge Center
IT-diensten
Cloud Services

Specificaties
Platform gebaseerd op: Microsoft
Functionaliteit dat met een (web)app kan worden ondersteund: Klantportaal - Website

Korte productbeschrijving
Qvision levert innovatieve, kwalitatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen voor woningcorporaties gebaseerd op webtechnologie. Qvision levert zowel maatwerk- als standaard oplossingen waaronder (mobiele) websites, intranetten, woonruimteverdeel systemen, kennisbanken en klantportalen.

Referenties
Thuis in de achterhoek (www.thuisindeachterhoek. nl), Domein (www.domein-wonen.nl), Woonkracht10 (www.woonkracht10.nl), Welbions (www.welbions.nl), Huis&Erf (www.huisenerf).

Toekomstvisie
De (woon)consument wil steeds minder afhankelijk zijn van openingstijden en fysieke locaties van kantoren. Met de mobiele- en portaaloplossingen van Qvision biedt u zowel huurders, woningzoekenden als andere stakeholders de mogelijkheid om 24 uur per dag, vanaf elke locatie hun zaken te regelen.

Bezoek/postadres
de Waal 34, 5684 PH Best
T 0499 499 444
W www.qvision.nl
E sales@qvision.nl

Bron: CorporatieGids 2013