ProImpact; Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de CorporatieGids 2014 presenteren leveranciers en adviseurs zich met een bedrijfsprofiel. Wie zijn zij? Wat is hun toekomstvisie op de corporatiemarkt? Wat doen zij precies? Op corporatiegids.nl zetten we op toerbeurt een leverancier of adviseur centraal. Ditmaal aandacht voor ProImpact.

Bedrijfsprofiel
ProImpact is producent van beeldschermcommunicatie en onderdeel van NCCW/Unit4 (ICT marktleider Woningcorporatiebranche). Wij helpen onze relaties bij het zo effectief mogelijk overbrengen van informatie via een beeldscherm. De afgelopen 16 jaar hebben wij een duidelijke visie op nieuwe media ontwikkeld, met name gericht op de volkshuisvesting. Onze aanpak is erop gericht om e-corporaties op te tuigen en begeleiden hierin het gehele traject; functioneel ontwerp, productie, training, strategische toepassing, onderhoud en innovatie. De (standaard) oplossingen van ProImpact maken de gegevensstromen tussen corporatie en (potentiële) huurder inzichtelijk en daarmee de huurder zelfredzamer.

Aantal medewerkers: 20
Aantal klanten in corporatiemarkt: 90
Actief in corporatiemarkt sinds: 1998
Gebruikersvereniging: PiNut.nl
Samenwerkingsovereenkomsten: KWH, NCCW, M-Track Statistieken, Sensum Ontwerp, TechXX, Vabi

Korte productomschrijving
Beeldschermcommunicatie; onze passie, uw beleving. Voor woningbouwcorporaties biedt ProImpact kant en klare communicatieconcepten binnen een compleet webconcept. Met deze totaaloplossing kunnen corporaties hun dienstverlening efficiënter inzetten en hun informatieverstrekking gerichter beheren. Het beheer werkt vanuit het PiNut Content Management Systeem (CMS), gebouwd vanuit de visie dat dit zonder ITkennis gebruikt moet kunnen worden. Hierdoor heeft de corporatie de vrijheid tot uitbreiding en om de site naar eigen behoefte in te richten. De producten zijn te koppelen aan back-officesystemen waardoor alle gegevens centraal en realtime bekeken, bijgewerkt en opgeslagen kunnen worden. Wij houden de online ontwikkelingen continu bij, blijven zo in beweging en innoveren. Via ons PiNut klantenplatform houden wij onze relaties periodiek op de hoogte van deze ontwikkelingen. Zo sterken wij de corporaties en blijven zij altijd up-to-date.

ProImpact is in de corporatiemarkt actief met de diensten
ERP-module Onderhoud
Planmatig onderhoud, Niet-planmatig onderhoud, Onderhoud mobiele ondersteuning
ERP-module Relatiebeheer
KlantContactCentrum
ECM
Klantportalen, Websites, Intranet, Narrowcasting, Kennisbank, Woonruimte verdeel portaal, Reparatiemodule, Medewerkersportaal, SharePoint
IT-diensten
Cloudservices, Social Media trainingen, Online Video

Specificaties
Platform gebaseerd op
: Microsoft
Proces dat met een (web)app kan worden ondersteund:Huurdersinformatie, Mobiel Klantenportaal; Reparatieproces; Huurbetaling; Woonruimteverdeling en Responsive productlijn.

Referenties
Rochdale, KWH, Idealis, Woonstichting Gendt, HW Wonen, De Huismeesters, Welwonen, 3B Wonen, Woonpartners Midden-Holland, Woongoed 2-Duizend, HEEMwonen, Omnivera en vele andere corporaties.

Toekomstvisie
Inzet van informatiedragers als websites, mobiele websites, portals, intranet, video, animatie, of welk nieuw medium dan ook is niet meer weg te denken uit de online klantbeleving. Wij geloven in self service! Steeds meer zaken worden geregeld vanaf smartphones en tablets. Onze concepten maken 24/7 een integraal onderdeel uit van het bedrijfsproces en faciliteren klanten van corporaties optimaal.

Adres
Palmpolstraat 33, 1327 CB, Almere
T 036-5329148
W www.pro-impact.nl
E info@pro-impact.nl

Bron:CorporatieGids2014

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van ProImpact in de CorporatieGids 2014 te bekijken.