Portaal, een van Nederlands grootste corporaties, operationeel met de ERP-oplossing van cegeka-dsa

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

“Een ERP-implementatie is veelomvattend en absoluut noodzakelijk om toekomstbestendig te blijven. Essentieel voor een succesvolle implementatie: nauwe samenwerking en vertrouwen.” Dirk Jan van der Zeep, een van de Portaal-bestuurders

Portaal - een van Nederlands grootste woningbouwcorporaties – neemt op maandag 19 oktober een geavanceerd, modern digitaal systeem in gebruik: Dynamics Empire. Dynamics Empire ondersteunt de volledige bedrijfsvo­ering op het gebied van wonen, vastgoed en financiën. De voordelen in een notendop: betere dienstverlening, hogere klanttevredenheid, tijdswinst en kostenbesparing.

Trees van Haarst, directeur Advies & Services Portaal: “We hebben gekozen voor Dynamics Empire omdat we hiermee allerlei functionaliteiten in één systeem kunnen ondersteunen. We hopen een robuuster en toekomstvaste bedrijfsvoering voor Portaal neer te zetten.” Hein Brockhoff, commercieel directeur cegeka-dsa: “Portaal is een toonaangevende corporatie. Dat zij met Dynamics Empire gaan werken sluit goed aan op onze ambitie een toonaangevende ICT-leverancier voor deze specifieke sector te zijn.”

Bron: cegeka-dsa

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van cegeka-dsa in de CorporatieGids 2015 te bekijken.