Polvo: Corporaties mogelijkheden bieden rondom beheer en veilige toegang tot complexen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Waar je in hotels vaak je kamerdeur opent met een kaart, hebben corporatiewoningen veelal nog fysieke sleutels nodig om open te gaan. Wat voor voordelen hebben nieuwe toegangsoplossingen echter voor woningcorporaties? Een gesprek met Martin Moelijker van Polvo, één van de exposanten op 27 september tijdens CorporatiePlein.

“De meeste huisdeuren worden tegenwoordig nog steeds geopend en gesloten met een traditionele sleutel,” vertelt Martin. “Als woningcorporatie wordt vaak de vraag rondom beheer van toegang tot algemene deuren of woningen herkend. In veel situaties wordt dit uitgevoerd middels een zogenaamd mechanische sleutelsysteem. Dit vergt het nodige beheer, levertijden bij sleutelstellingen en aanpassingen bij eventueel sleutelverlies.”

Veilige toegang
Om corporaties, huurders en zorginstellingen hierbij te ondersteunen levert Polvo het systeem RED Evolution. Martin: “Deze oplossing brengt de corporatie veel mogelijkheden rondom het beheer en de veilige toegang tot de complexen. Wij verwachten een verschuiving van traditioneel naar vooruitstrevend op het gebied van toegang en alarmering. Dit is een positieve verandering in de bedrijfsvoering van de toekomst voor woningcorporaties.”

RED Evolution
Op CorporatiePlein vertelt het bedrijf meer over de toegang- en alarmeringsoplossingen van RED voor woningcorporaties, en hoe zij inspeelt op deze toekomstige ontwikkelingen. “Bezoekers kunnen bij ons op de stand duidelijke presentaties verwachten omtrent het gebruik van elektronische sleutels, het beheer middels internet voor corporatie, bestuur en eigen bewoners, onze 24/7 online service, zorgtoegang en -alarmering opvolging en het gebruik van onze gratis Android- en iOS-app. Ook staan onze adviseurs klaar om vragen over de oplossingen te beantwoorden.”

Bron: CorporatieMedia | Foto: Polvo

Aanmelden voor CorporatiePlein 2018 kan hier. Een plattegrond met alle deelnemende exposanten vind je hier.

Polvo is op CorporatiePlein te vinden op stand 36