Planningsmodule in Supervisor Module Unexus

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De enorme hoeveelheid data die wordt verzameld door het Unexus Systeem is heel handig als het gaat om het maken van een gedegen rapportage. Maar deze data is daarnaast óók in staat om te voorspellen waar en wanneer drukte wordt verwacht.

Specifiek voor deze vraag, is de Planningsmodule ontworpen. Die komt uitstekend van pas bij het gericht inplannen van voldoende resources. Waar pieken te verwachten zijn, is het inzetten van extra mensen een simpele oplossingen om het gewenste niveau van klanttevredenheid te behalen.

Voordelen

  • Transparantie in planning
  • Geen verrassingen
  • Tijdig duidelijkheid naar de medewerkers toe

De Planningsmodule in actie
De Planningsmodule is te vinden in de Supervisor Modus.

Periode naar keuze
Selecteer de periode waarop je de planning wil baseren. De kerstvakantie plannen? Selecteer de zelfde periode van vorig jaar, en hou rekening met eventuele mutaties in het verkeer over het gehele jaar. Dit is in de Planningsmodule gemakkelijk aan te geven door de Correction Factor naar boven (of naar beneden) bij te stellen.

Performance Targets
Bij de Performance Targets zijn specifieke zaken in te stellen zoals de Agent Workload en het Service Level, deze (en andere) factoren bepalen (deels) de workload van de medewerkers. Deze Performance Targets zijn aan te passen om overeen te komen met de specifieke wensen van de in te plannen periode.

Required Agent Capacity
Het platform geeft nu een ‘Required Agent Capacity’, onderverdeeld in het tijdsframe naar keuze. Nu is het eenvoudig om te zorgen voor de juiste capaciteit op basis van de ingestelde targets en correcties.

Uiteraard is het mogelijk om van deze Required Agent Capacity een export te maken naar Excel om de juiste medewerkers op de juiste momenten in te plannen.

Bron: Unexus

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Unexus te bekijken