Overstappen naar Office 365: wat betekent dat voor mijn correspondentie?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Systeem- en data-integratie, standaardisatie van processen, cloud-based werken en Office 365. De corporatiesector staat bol van ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsvoering en ICT. Het IT-landschap voor woningcorporaties is de laatste jaren enorm veranderd en de gevolgen voor bedrijfsprocessen (zowel primair als ondersteunend) zijn ingrijpend. Denk hierbij aan de gevolgen van Het Nieuwe Werken, het steeds meer locatie- en device-onafhankelijk werken en de vorming van klant-contact-centra. Enerzijds worden er steeds hogere eisen gesteld aan IT-systemen en software, waarbij IT efficiency ondersteunt. Anderzijds stellen klanten hogere eisen aan de dienstverlening van de woningcorporatie. Zij verwachten een goed informatiebeheer en snelle afhandeling van zaken. Hoe houdt u als corporatie grip op de uniformiteit van uw documenten en uitgaande correspondentie?

Professionele correspondentie met huurders
Documentcreatie software kan hiervoor uitkomst bieden. Hiermee borgt u de huisstijl van uw corporatie in alle documenten, e-mailberichten en tekstfragmenten. De documentcreatie software van iWRITER sluit naadloos aansluit bij Office 365 en SharePoint, waardoor het dé tooling is voor niet alleen de procesgestuurde documenten, maar ook voor alle ad hoc correspondentie. Door middel van sjablonen en tekstblokken houdt u grip op alle informatie in documenten en uitgaande correspondentie.

Uniforme huisstijl in Office 365
Offi ce 365 maakt flexibel en werkplek onafhankelijk werken mogelijk. Door als documentcreatieleverancier volledige integratie met Office 365 te bieden, faciliteert iWRITER woningcorporaties om de cloud optimaler te gebruiken. iWRITER blijkt hierdoor steeds meer een onmisbare schakel te worden tussen de ERP-applicaties en het contact met de klant.

Met iWRITER heeft u één oplossing voor organisatiebreed template management die de processen vereenvoudigd zodat het u tijd- en kostenbesparing oplevert. 

Bron: CorporatieGids 2017

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van iWRITER in de CorporatieGids 2017 te bekijken.