Nieuwe websites voor Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties en De Vernieuwde Stad

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Zig Websoftware heeft twee geheel nieuwe websites ontwikkeld voor de Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties (AFWC) en De Vernieuwde Stad. Beide websites zijn nu voorzien van een fris en modern ontwerp waarop de content overzichtelijker en toegankelijker is geworden voor de bezoekers.

Zowel de nieuwe website van AFWC als de website van De Vernieuwde Stad zijn voorzien van een grafisch fris en modern design. Handig hierbij is dat het grafisch design zeer flexibel is en op den duur gemakkelijk zelf naar wens kan worden aangepast. Ook zijn beide websites responsive (mobiel) en zijn deze dankzij de geïntegreerde agendafunctie transparanter geworden voor de doelgroep. Daarnaast zijn de sites een stuk toegankelijker geworden nu de publicaties overzichtelijk worden weergegeven.

'Vele enthousiaste reacties vielen ons ten deel toen de nieuwe websites gelanceerd waren; smaakvol, modern, overzichtelijk en makkelijk in het gebruik. Het was een plezier om met Zig deze trajecten te doorlopen vanwege hun grote deskundigheid en prettige wijze van begeleiden', aldus dr. Yves G. Vermeulen, secretaris van De Vernieuwde Stad, over beide trajecten.

Al met al een mooi project met als resultaat twee zeer innovatieve en gebruiksvriendelijke websites. Zig Websoftware kijkt tevreden terug op een prettige samenwerking met AFWC en De Vernieuwde Stad.

Bron: Zig Websoftware

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Zig Websoftware in de CorporatieGids 2015 te bekijken.