Nieuwe samenwerking dicht gat tussen beleid en uitvoering woningcorporaties

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Cegeka-dsa, Ortec Finance en Vabi Software slaan de handen ineen om hun oplossingen voor klanten te integreren.

Cegeka-dsa – marktleider op het gebied van bedrijfssoftware – en Ortec Finance en Vabi –leveranciers van totaaloplossingen op het gebied van vastgoed-, financiële en maatschappelijke sturing – slaan de handen ineen. Gezamenlijk bieden zij een totaaloplossing die de gehele cyclus van beleidsvorming naar beleidsuitvoering ondersteunt en waar nodig bijstuurt op basis van actuele cijfers. De doelstelling is om betrouwbare verbindingen te leggen tussen beleid en operationele processen.

Hierdoor kunnen corporaties beleidskeuzes een-op-een overzetten naar de operationele processen, de uitvoering monitoren én tijdig bijsturen. Bovendien is het mogelijk beleid te vormen op basis van actuele data vanuit de operationele processen. Het voordeel voor klanten: betere stuurinformatie en meer transparantie en efficiency.

“De grondslag voor deze samenwerking legden wij met het verbinden van onze expertise, sectorkennis en modellen”, aldus Gerard Bergers (Vabi) en Ton van Welie (Ortec Finance). “Doordat we nu ook samenwerken met cegeka-dsa maken we betere beleidskeuzes én zorgen we ervoor dat deze eindelijk echt goed in de operationele processen terechtkomen.”

Anton Vreugdenhil (cegeka-dsa): “De basis voor het succesvol implementeren van een gedegen, toepasbare oplossing is het realiseren en organiseren van betrouwbare verbindingen tussen betrokken partijen in de processen van corporaties. De verbinding die we met Ortec en Vabi gaan realiseren richt zich op het uitwisselen van gegevens rondom waardering, financiering en budgetten. Wij bereiken dit door gezamenlijk definities te uniformeren, gegevensuitwisseling te standaardiseren en functionaliteit af te stemmen.”

Bron: cegeka-dsa

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van cegeka-dsa in de CorporatieGids 2015 te bekijken.