NEH stickeractie CorporatiePlein zorgt voor zeer gelukkige woningcorporatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 24 oktober jl. heeft de uitreiking van de Hybride Asus T100 plaatsgevonden.
Tijdens het CorporatiePlein 2014 hebben 78 deelnemers bij NEH een ingevulde stickerkaart ingeleverd. Een volle kaart was alleen mogelijk als er inhoudelijke gesprekken waren gevoerd over de onderwerpen Informatiebeveiliging, Back-up en uitwijk, Innovatie en Outsourcing. Na alle volle stickerkaarten onherkenbaar in een zwarte zak geplaatst te hebben voltrok Jan Pieter Cleveringa, Algemeen Directeur van NEH Shared Services, de loting.

Als winnaar van de loting feliciteren wij… Arne Swank!
Namens Rondom Wonen uit Pijnacker heeft Arne Swank, Hoofd Vastgoed van Rondom Wonen, de laptop-tablet in ontvangst genomen. “Uitermate verrast” was Arne toen hij gebeld werd met het nieuws dat zijn kaart in de loting was getrokken. “Je verwacht zoiets natuurlijk niet. Normaal doe ik aan dit soort acties niet mee, mede omdat je eigenlijk nooit iets wint”, legt hij tijdens de overhandiging uit. “Aan deze actie deed ik wel mee, omdat ik het leuk vond om de vier thema’s van NEH te zien. De deelname ging hierbij bijna automatisch vanwege de stickers die ik ontving op elke stand.”

De laptop-tablet komt direct goed van pas
De winst van de hybride laptop-tablet bleek Rondom Wonen heel goed van pas te komen. “Vorige week donderdag heeft de laptop van de Raad van Commissarissen het begeven. Om de notulen tijdens het overleg met de RvC goed bij te houden en direct uit te werken komt dit mooie apparaat maar al te goed van pas.”

Op de vraag of hij direct met het apparaat aan de gang gaat antwoord Arne: “Ik vind het erg leuk om te gaan ontdekken wat we hier allemaal mee kunnen. En binnenkort vraag ik Allard of Geert (beide Systeem Engineers bij NEH) of ze Citrix kunnen installeren, zodat de Asus direct door de RvC gebruikt kan worden.”

Bron: NEH

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NEH in de CorporatieGids 2014 te bekijken.